Najnovije

Mladić kog je Kontić brutalno pretukao još nije saslušan: Miljan je došao u sud, a onda je naprasno otišao!

Miljan M. (28), koga je, kako se sumnja, 24. avgusta u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu pretukao Ivan Kontić (30), juče je u pratnji advokata došao u Više javno tužilaštvo, gde je trebalo da bude saslušan i da predoči svoj iskaz o onome što se dogodilo.

Napad kod kladionice (Foto: Jutjub)

Pored Kontića, koji je u bekstvu, postupak se vodi i protiv O. L. i L. V. zbog sumnje da su učestvovali u tuči, odnosno pomogli osumnjičenom posle izvršenja krivičnog dela.

Međutim, pola sata kasnije, Miljan M. je napustio zgradu suda, pošto je branilac O. L. i L. V. tražio izuzeća novosadskih Višeg i Apelacionog tužilaštva, kao i Republičkog tužilaštva, što su podržali i drugi branioci ove dvojice osumnjičenih.

Objašnjavajući zbog čega se odlučio na ovakav potez, Goran Karadarević, jedan od branilaca dvojice osumnjičenih, koji se nalaze u pritvoru, kaže da je izuzeća tražio zbog sumnje u pristrasnost.

- Ovo krivično delo je prvo pravilno kvalifikovano kao teška telesna povreda, a onda je, bez posebnih i novih činjenica i dokaza, prekvalifikovano u pokušaj ubistva. Taj predlog podržale su i kolege sa kojima branim dvojicu osumnjičenih - predočio je Karadarević.

Pravni zastupnik pretučenog Miljana, advokat Miloš Paligorić, po izlasku iz zgrade novosadskog suda, nije želeo da daje izjave, navodeći da nema šta da kaže.

Ovo je Arkanovo tajno oružje! Više o tome OVDE.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA