Najnovije

BATO CAREVIĆ O KRITIKAMA POSLE OSVEŠTAVANJA ZGRADE OPŠTINE: To je za verujućeg čoveka koji je u verujućoj crkvi i koji poznaje kanon, uobiča

Predsednik Opštine Budva, Marko Carević, komentarišući osveštavanje zgrade Opštine, kazao je da je time urađena "dezinfekcija, dezinsekcija i demonizacija te ustanove".

Marko Carević (Foto: Jutjub)

Sveštenici Mitropolicije crnogorsko primorske (MCP) osveštali su u četvrtak zgradu Opštine Budva nakon što je Carević (Demokratski front) izabran za predsednika.

- Ja sam to uradio zbog 5.700 glasova koji su podržali listu "Za budućnost Budve". To je za verujućeg čoveka koji je u verujućoj crkvi i koji poznaje kanon, uobičajen čin. To je meni potpuno normalno. Teško je razgovarati sa ljudima koji nisu verujući. Ono što je sigurno - ako u Opštini može da boravi policija i mogu da se koriste suzavci i neke paravojne formacije, mislim onda da je kvalitetnije da borave i naši sveštenici. Ne vidim nijedn razlog, to je, po mom skromnom mišljenju urađena jedna dezinfekcija, dezinsekcija i demonizacija Opštine. Posle svega što se dešavalo u Budvi, ja kao vernik, kao neko ko nosi tu listu i u ime svih tih građana smatrali smo da je to potpuno primjereno. Videli ste koliki je bio broj građana, nisu bili samo popovi i ja da prkosimo bilo kome - rekao je Carević u emisiji na TV Budva.

Hongkong je bio prvi, a Peking neće dozvoliti postojanje još jednog bastiona demokratije! Više o tome OVDE.

Izvor: vijesti.me

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA