Najnovije

PAKLENI PLAN MILA ĐUKANOVIĆA, UMEŠANI I HRVATI: Evo šta spremaju i ko je glavni izvršilac (FOTO)

Tomislav Sabljo, pripadnik hrvatskih kriminalnih krugova, koji je pre nekoliko dana pušten na slobodu iz jednog od hrvatskih zatvora, dobio je zadatak da regrutuje pripadnike ekstremnih navijačkih grupa (tzv. ultrase) iz Splita i Zagreba, i da u najkraćem roku organizuje njihov odlazak u Crnu Goru, tvrdi portal Nacionalist.

Milo Đukanović (Foto: Jutjub)

Kako se dalje kaže u tekstu, hrvatski huligani bi po dolasku u Crnu Goru dobili srpske i stare crnogorske zastave i ostala prateća obeležja, a potom bi bili uključeni u izazivanje incidenata na etničkoj i verskoj osnovi u primorskim gradovima, za koje bi bili optuženi simpatizeri prosrpskih partija. Takođe, deo ovih lica bi bio upućen u Podgoricu, kao podrška aktivistima Demokratske partije socijalista (DPS) i njoj bliskih komitskih organizacija uoči “patriotskog” skupa najavljenog za 6. septembar.

Posted by Rusija - iz minuta u minut on Četvrtak, 03. septembar 2020.

- Inače, Sabljo je u kriminalnim krugovima poznat kao veliki ljubitelj luksuznih automobila marke “maserati” i “lambordžini”, a vozila u njegovom vlasništvu imaju uglavnom nemačke registarske oznake. NJegova veza za upućivanje hrvatskih “ultrasa” u Crnu Goru je poznati pripadnik tamošnjih kriminalnih krugova Ivan Delić – navodi Nacionalist.

Portal dalje navodi da je ova akcija dokazuje da rukovodstvu DPS ništa nije strano u očajničkom pokušaju da se nakon debakla na nedeljnim izborima po svaku cenu održi na vlasti. Međutim, crnogorska javnost je momentalno prepoznala ko stoji iza izazivanja navodnih etničkih i verskih incidenata nakon izbora, zbog čega se može oceniti da će i ovaj pokušaj svaljivanja krivice na čelnike pobedničkih opcija za pomenute incidente biti unapred osuđen na propast.

Presretnuti razgovori Berlina i Varšave o Navaljnom, u toku je zavera protiv Rusije, više o tome saznajte OVDE.

Izvor: Nacionalist

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA