Najnovije

Milo naredio prisluškivanje vladika, tražio da se u izbornoj noći zauzmu hramovi SPC

Neposredno pred organizaciju litija u svim gradovima Crne Gore u organizaciji Srpske pravoslavne crkve, odnosno MCP, u zgradi ANB-a, u kasnim večernjim časovima, malo pre ponoći održan je sastanak svih šefova operativnih timova ANB-a na čelu sa šefom te službe Dejanom Peruničićem, saopštio je advokat Dalibor Kavarić.

Milo Đukanović (Foto: predsjednik.me)

-Ubrzo su se sastanku pridružili Milo Đukanović i njegov drug Beba Popović, te Zoran Lazović i Duško Golubović. Sastanak je trajao do 3:15 minuta posle ponoći- napisao je Kavarić na svom FB profilu.

Na sastanku je, kaže avokat Kavarić,  dogovoreno i naređeno sledeće:

1.Formirati operativne timove sa najiskusnijim agentima ANB-a, uključujući i one koji su u penziji.

2. Razraditi kompletnu strategiju od strane planera ANB za borbu protiv SPC odnosno MCP-a, koja podrazumeva:

2.1. Konstantno (24 sata) praćenje crkvenih velikodostojnika, kompletnog sveštenstva i njima bliskih lica u Crnoj Gori, koji rade u SPC odnosno MCP.

2.2. Otvaranje personalnih dosijea, pored postojećih za ista lica

2.3 Primeniti svu postojeću raspoloživu tehniku od uprave za materijalno tehničku podršku ANB-a, MUP-a, i Uprave policije, uključujući: namenska vozila, posebne sisteme komunikacije, specijalne termovizijske kamere, spec. dronove, naoružanje i opremu, koordinaciju sa pripadnicima kriminalnih grupa i njihovu borbenu gotovost za akcije zajedno sa pripadnicima regularnih vojno, policijsko bezbedonosnih formacija

2.4. Preko partijskih organa DPS-a, podstaći ekstremne grupe i pojedince koji bi u izbornoj noći i nakon nje, fizički napali i proterali sveštenstvo, monaštvo i silom zauzeli manastire i crkve, i druge nepokretnosti, te uključivanje doušnika raznih profila, sa zadatkom infiltriranja i kompromitovanja, posebno monaškog bratstva i sestrinstva SPC u Crnoj Gori.

2.5. Odrediti timove ANB-a za posebne subverzivne aktivnosti protiv SPC.

Cilj svih aktivnosti:

1. Potpuni slom, progon, uništenje i brisanje SPC na teritoriji Crne Gore

2. Preuzimanje svih objekata i hramova SPC, podela crkvene zemlje zaslužnim pojedincima, finansijerima, aktivistima DPS-a i biznismenima, iz okruženja Mila Đukanovića

3. Brutalni progon sveštenstva SPC, pogotovo onih koji su iz Srbije i Bosne, a kojima su istekle ili ističu boravišne dozvole- saopštio je Kavarić.

Naročitu ulogu u ovome je, kaže advokat, preuzela uprava ANB-a za dezinformisanje, sa zadatkom konstantnog zbunjivanja, dezavuisanja, izazivanja panike, nereda i plašenja verujućeg naroda i svih građana koji poštuju SPC.

-Za sve navedene aktivnosti otvoren je budžet iz crnih kriminalnih fondova ANB-a, bez limita. Poseban zadatak agentima koji je naglašen, odnosi se na finansijsko urušavanje izvora finansiranja SPC. Sve aktivnosti uključiti u dnevne izveštaje koji se imaju proslediti i koji su dnevno dostavljani kabinetu predsednika Mila Đukanovića-pojasnio je Kavarić.

Ova informacija, kaže on, potiče od lica koja su bila operativno zadužena za izvršenje ovog kriminalnog plana, i koja se sada sama, uz iskreno kajanje javljaju, sa žaljenjem, što su pristali i sprovodili, ovaj monstruozni plan.

Kako je Vučić pričao pred prošle američke izbore pročitajte OVDE.

Izvor: in4s.net

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

Najnovije vesti - PRAVDA

Urbancube