Najnovije

MILU ĐUKANOVIĆU SE DOGODIO NAROD: Crna Gora se ponovo rađa na ruševinama Montenegra

Na daleko čuvenom a samoproklamovanonom demokrati i poštovaocu evropskih vrednosti aktuelnom predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću dogodio se narod. Narod je u skoro nemogućim uslovima ipak izvojevao pobedu na izborima koji su bili svakakvi a samo nisu bili demokratski.

Milo Đukanović (Foto: predsjednik.me)

Piše: Vladimir Prebiračević, direktor Srpsko-Ruskog centra „Majak“

Da bi bili demokratski trka mora biti poštena i da svi krenu sa iste startne pozicije a jedna partija je kako mnogi izori govore imala mnogo uvezenih glasova iz celog regiona osim iz Srbije. Srbi nisu bili glasačka roba koja je bila na ceni za do juče vladajuću partiju u Crnoj Gori.

Da ih je vlast totalno opila i obahatila do te mere govori i pravi jezik mržnje koji nisu prestajali da sipaju prema Srbima i Crnogorcima i Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi na čelu sa Mitropolitom Amfilohijem i ostalim Vladikama u danima koji su predhodili izborima. Prizivanjem traktorijade i sličnih po zlu genocidnih manifestacija koje su se dogodile Srbima širom regiona su pokazali da se po svojim stavovima i govoru ne razčlikuju puno od ustaša. Narod ih je tako i razumeo i nije pristao da ponovo bude žrtva beskrupuloznih dželata.

Crkva koja je stala u odbranu svetinja ali i verujućeg naroda uspela je i da neke zabludele duše povrati na pravi put i da prevagnu na izborima i da konačno stanu za vrat vragu koji ih već trideset godina prati.

Priče o demokratiji, vladavini prava , evropskim vrednostima koje vlada Crne Gore propagira brzo su pali u vodu nakon što su saznali za njih veoma bolnu istinu a to je da su izgubili izbore i pored svih mahinacija i pritisaka koje su izvodili. Povampirena je ustaška retorika kao i delovanje pa su odmah počeli napadi na crkve i džamije i da se fabrikuju iscenirani napadi na ljude ali da se poziva evropska javnost da i sad ne čini ništa dok oni spremaju i sprovode svoje paklene planove.

Svi oni treba da znaju da im ovo neće proći i da je svanulo jutro slobode koje je slobodu donelo celom narodu bez obzira na to koga su glasali. Jedino one koji ne odustaju od svojih suludih zamisli da kreiranjem nasilja kao „spašavaju“ Crnu Goru od slobode i da je probaju još više vezati u svoje lance korupcije, kriminala i izdajsva. Izdali su narod i veru, državu opljačkali ali nije im dosta. Shvatili su tada kakav je epilog silaska sa vlasti, shvatili su da su narod i crkva u sadejstvu raskinuli lance okupatorske ali i da je prirodan sled da će mnogi koji su bili nosioci vlasti posle temeljnih i po zakonu sprovedenih istraga završiti u lancima.

Jedinstvo i sloga će se samo pojačavati jer će sada mnogi koji su bili ucenjeni ,koji su bili u strahu od strahovlade Mila Đukanovića, slobodno izraziti i svoja lična i verska i politička ubeđenja bez da im neko preti i da ih zastrašuje.

A neće više biti ni onih kupljenih glasača jer više neće biti onoga ko kupuje a pri tom će se i svi birački spiskovi prečistiti pa će mnogi fantomski birači iz regiiona ostati bez svojih lažnih dokumenata ali nadamo se da će sve što su zaradili na taj nečastan način potrošiti na advokate i sudske takse dok se neuspešno budu branili od krivičnog gonjenja koje im svakako sledi za učestvovanje u pokušaju izborne krađe.

Kako je Zaharova urnisala Vučića, pročitajte OVDE!

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA