Najnovije

ZAHAROVA URNISALA VUČIĆA! SNS AKTIVISTI REŽE: Stigla joj podrška iz Srbije (FOTO)

Portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova je objavom na svom Fejsbuk profilu podigla mnogo buke u Srpskoj naprednoj stranci, čiji aktivisti su počeli da je vređaju i brane svog lidera Aleksandra Vučića

Marija Zaharova (Foto: RIA Novosti)

Zaharova je u svojoj objavi ismejala način na koji je Vučić sedeo pred američkim predsednikom Donaldom Trampom pre potpisivanja trgovinskog sporazuma. Ispod fotografije na kojoj se Vučić vidi kako sedi ispred Trampa kao na ispitivanju, Zaharova je dodala fotografiju čuvene scene iz filma '’Niske strasti'’, u kojoj Šeron Stoun menja položaj ukrštenih nogu bez donjeg beša na sebi.

'’Ako ste pozvani u Belu kuću, a stolica je postavljena kao da vas ispituju, sedite kao na fotografiji br. 2. Ko god da ste. Verujte mi'’, napisala je Zaharova u opisu.

Esli Vas pozvali v BD, a stul postavili tak, budto Vы na doprose, saditesь kak na foto #2. Kem bы Vы ni bыli. Prosto poverьte.

Posted by Maria Zakharova on Subota, 05. septembar 2020.

Dok su aktivisti i funkcioneri SNS bili besni zbog objave Zaharove, njoj je stigla podrška od Konzervativnog pokreta '’Naši'’.

'’Konzervativni pokret Naši daje punu podršku portparolki Ministarstva spoljnih poslova Rusije Mariji Zaharovoj, koja je izložena napadima i uvredama aktivista Srpske napredne stranke'’, navodi se u saopštenju.

'’Ova konstatacija izazvala je bes naprednjačkih aktivista koji su započeli da u ime Aleksandra Vučića šire  najgnusnije uvrede po društvenim mrežama, a koje su uperene ka Mariji Zaharovoj.

Aleksandar Vučić već nedeljama preko svojih medija i aktivista vodi gnusnu kampanju protiv Ruske Federacije koju optužuje da izaziva nemire u Srbiji i da ga ruši sa vlasti.

Istina je jedino da Aleksandar Vučić vodi kampanju protiv Ruske Federacije i da potpisuje ugovore na štetu sopstvenog naroda i dokazanih prijatelja poput Rusije i Kine.

Konzervativni pokret poručuje Aleksandru Vučiću da barem jednom prestane da se krije iza svojih botova, medija i cirkuzanata poput Marka Đurića i Aleksandra Vulića i da izađe i kaže svoje mišljenje i stav prema Rusiji, a ne da ga plasira preko pomenutih.

Aleksandar Vučić otvoreno radi protiv sopstvenog naroda i njegovih interesa, ali i protiv interesa srpskih vekovnih prijatelja sa kojima pokušava da nas uvuče u sukob'’, zaključuju u KP '’Naši'’.

Kako se Vučić hvali priznanjem lažne države, pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA