Najnovije

"DPS će posle sinoćnjeg fijaska samoispariti"

Uprkos tome što su krugovalne i dalekovidne postaje odlazećeg crnogorskog režima danima najavljivale kontramiting protiv čiste pobede opozicije, ovaj zbor doživeo je pravi fijasko.

Ilustracija (Foto: Jutjub)

Piše: dr Aleksandar Raković

Osobe koje se bave masovnim skupovima, posebno fudbalskim utakmicama i političkim mitinzima, uglavnom procenjuju da je na takozvanom Trgu nezavisnosti u Podgorici bilo prisutno do 7.000 ljudi. Ima i naučno-stručnih ekspertiza koje tvrde da je moglo biti prisutno oko 8.000 sledbenika Đukanovićevog segregacionističkog režima. Pored toga, ima i paušalnih procena iskusnijih novinara koji misle da je možda moglo biti nategnutih 10.000 ljudi.

Rad portala Pravda možete podržati kupovinom knjiga iz naše internet prodavnice, knjige i cene možete pogledati OVDE.

Demokratska partija socijalista je, dakle, „skupa“ sa pristalicama Hrvatske stranke prava (HSP) i Hrvatskih obrambenih snaga (HOS) doživela još jedan težak udarac. Da li bi bilo više ljudi da je sinoć nastupio Marko Perković Tompson, pitanje je samo zbog toga što ne bi lako bili u prilici da dođu koalicioni partneri odlazeće vlasti iz Čapljine, LJubuškog, Livna, Duvna i Bugojna.

S tim u vezi, Demokratska partija socijalista neće imati čak ni snage da se samoukine, kao što je to učinio Liberalni savez. Demokratskoj partiji socijalista sledi da samoispari odnosno da sama sebe vaporizuje.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA