Najnovije

VUČIĆ SE VADI: Pa šta ako su me ponizili u Vašingtonu, zar sam trebao da šutnem stolicu?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u intervjuu za sarajevski „Dnevni Avaz“ da je u Vašingtonu imao odličan razgovor sa američkim predsednikom Donaldom Trampom i istakao da se trudio da sve što je delegacija Srbije predlagala bude u interesu ne samo naše zemlje, već svih u regionu.

Potpisivanje sramnog sporazuma u Vašingtonu (Foto: predsednik.rs)

Vučić je u intervjuu, rekao da se ponašao odgovorno, jer mu je obaveza da uradi sve što može za Srbiju.

Govoreći o sporazumu iz Vašingtona i komentarima koje je njegov susret s Trampom izazvao, Vučić je rekao da mu nije palo na pamet da zbog stolice napusti sastanak.

– Zamislite predsednika bilo koje od naših malih zemalja iz regiona da dobije priliku da uđe u Ovalni kabinet, da razgovara bilateralno, sam s predsednikom Sjedinjenih Američkih Država i da, kada mu stave stolicu, kaže: „Izvinite, ne interesuje me ova stolica, sad ću lepo da je šutnem, pa ću da izađem napolje i baš me briga za SAD, jer je meni mnogo važno za moju sujetu kakva će stolica da bude“ – rekao je Vučić.

„Dnevni avaz“ je, inače, veoma laskavo ocenio rezultate Vučićevih razgovora u Beloj kući i sporazuma o ekonomskoj normalizaciji odnosa sa Prištinom.

„Vučić je u Vašingtonu prodao ono što je davno izgubljeno, a zauzvrat je, na izvestan način, napravio ‘potez svoje političke karijere’, navodi „Avaz“ u svojoj analizi.

Ceo smet se smeje Vučiću, više o tome OVDE!

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA