Najnovije

ŠOKANTNE TVRDNJE DEJANA LUČIĆA! Zašto Đinđić nije voleo ćirilicu i ko je njegov pravi otac?!

Dugogodišnji predsednik Demokratske stranke i premijer Srbije Zoran Đinđić bio je jedna od glavnih figura za svrgavanje režima Slobodana Miloševića devedesetih godina.

Dejan Lučić. (Foto: Jutjub)

Čovek koga su jedni slavili a drugi optuživali zbog svojih političkih načela, u svetu je važio kao neko ko će Srbiju izvući iz kandži mafije i socijalizma i povesti je evropskim putem.

Nakon njegovog ubistva ispred zgrade Vlade 2003.godine, mnogima se činilo da je poslednja nada da će se u Srbiji nešto promeniti otišla zajedno sa njim.

Za njegovu smrt optuženi su članovi tada ozloglašenog Zemunskog klana kao i njihove vođe Dušan Spasojević zvani Šiptar i Mile Luković poznatiji kao Kum, zajedno sa nekada komandantom JSO Miloradom ulemekom Legijom.

Da je Đinđić imao vizije to se ne može osporiti, nekada reklo bi se da je bio i čovek izvan svog vremena.

Ali, postoje i neka saznanja o kojima se jako malo zna a koje je on u to vreme jako vešto skrivao.

Dejan Lučić koji je po zanimanju novinar a koji je bio i ostao prijatelj i drug bivšeg načelnika DB-a Jovice Stanišića i Franka Simatovića Frenkija otkrio je da je bivši premijer Zoran Đinđić bio katolik a ne pravoslavac kako se predsetavljao.

Jer majka pokojnog premijera je kao trudnica otišla u kuću Izetbegovića i da je ne bi unutra pustili da dete nije njihovo. Te da je Alija Izetbegović u stvari Đinđićev pravi otac. Nakon pvratka u Beograd, Đinđićeva majka se udaje za čoveka koji je u tada radio u kontraobaveštajnoj službi i koji je premijera prihvatio kao svoje dete. Zato Zoran Đinđić nije voleo ćirilicu.

Apel akademicima za smenu Kostića! Više o tome OVDE.

Izvor: Srpski Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA