Najnovije

Amerika je pred građanskim ratom, Teksas se odvaja?! (VIDEO)

Možda dođe do toga što demokrate ne očekuju, da se Donald Tramp lažno pomiri sa činjenicom da demokrate treba da uđu u Belu kuću i sa vojskom prekine celu tu ceremoniju, izjavio je Dejan Vuksanović, potpredsednik Srpske narodne odbrane iz Čikaga, gostujući u emisiji Reč produkcije Helmkast.

Ilustracija (Foto: Jutjub)


On je prethodno konstatovao da je DŽozef Bajden „pokrao izbore na način koji je šokantan za Ameriku i ceo svet,  na jedan vrlo očigledan način“. 

- To čak nije bio bi perfidan način krađe, došlo se do svih mogućih saznanja i činjenica  i nije jasno da li će se ta farsa nastaviti ili će doći do jedne ozbiljne situacije. Pošto je vojska pretežno naklonjena Trampu, može da se desi da vojska uhapsi Bajdena na toj tribini – nagoveštava sagovornik Helmkasta. 
Vuksanović je naveo da vojska jeste došla na apel demokrata, „međutim do zadnjeg dana Tramp je taj koji komanduje vojskom i neko ko joj daje direktive šta će da radi“. 

- To sve može da bude zamka za tu lažnu Bajdenovu pobdeu i celu njegovu administraciju. I to može da se desi za vreme ceremonije, dok je Tramp na pozornici – navodi Vuksanović. 

Na pitanje da u slučaju da Bajden ipak preuzme dužnost, da li se može desiti incident poput onog u Sarajevu kada je ubijen stari svat na srpskoj svadbi, što je dovelo do eksplodiranja bureta baruta, rekao je da je to jedna od mogućnosti. 

- Mislim da će ogroman broj američkog naroda reagovati i da će to biti ogromni protesti. Moguće i da će država Teksas pokušati da se odvoji, koja odavno ima takve tendencije, što može eskalirati i može doći do oružanog sukoba i građanskog rata – napominje Vuksanović. 

On je kazao da su demokrate počeli da prave zlu krv između crne i bele rase što može izazvati rasne sukobe. 

Vuksanović otkriva da je Buš junior dao reč delegacijama Srba koji su podržali njegovu kampanju da neće dozvoliti otimačinu Kosova i Metohije, ali da je to obećanje izneverio na kraju njegovog drugog mandata. 

 On je govorio i da se nalazio u delegaciji Srba, sastavljenoj od tri srpske organizacije u Americi, među kojima i SNO, sastajao u ranijem periodu i sa Bajdenom.

- On nam je u lice govorio da smo narod koji treba da se obuzda, da smo agresivni, da ne želimo dobro drugim narodima u okruženju – preneo je Vuksanović. On je izneo i druge detalje tog sastanka, kako je reagovao na argumente srpske delegacije i šta je Bajden stalno ponavljao Srbima.

Prema rečima Vuksanovića „Kosovo je veliki trn u oku Dubokoj državi“, što je obrazložio u emisiji.  On je izneo svoje stavove i o Aleksandru Vučiću, Evropskoj uniji, vladici Grigoriju i „njegovom šurovanju sa katoličkim klerom“, kao i o drugim temama. 

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA