Najnovije

ONA JE PREZGODNA - Voditeljka vremenske prognoze jednom fotografijom zapalila društvene mreže: Baš ume da zauzme pozu i zagolica maštu

Voditeljka koja se oprobala i u glumi je na ovoj objavi dobila je brojne komplimente pratilaca i opravdala je epitet najzgodnijeg TV lica na svetu.

Janet Garsija (Foto: Instagram)

Voditeljka vremenske prognoze Janet Garsija uvekdobija veliki broj lajkova za svoje izazovne fotografije.

Janet u prvi plan ističe svoje obline u objava na Instagramu. Najnovija fotografija Janet izazvala je pažnju. Fotografisalase u providnoj majici, lakovani delić odeće privukao je najveću pažnju.

Atraktivna Janet i te kako ume da zauzme najbolju pozu da bi dodatno zagolicala maštu...

Voditeljka koja se oprobala i u glumi je na ovoj objavi dobila je brojne komplimente pratilaca i opravdala je epitet najzgodnijeg TV lica na svetu.

Janet najveći deo slave duguje svojoj savršeno oblikovanoj pozadini, na kojoj vredno radi u teretani svakog dana, a video snimcima vežbi izaziva još veću pažnju  javnosti.

Janet Garsija postala je planetarno poznata zbog provokativnih fotografija, ali i po tome kako je ostavio dečko, koji je profesionalni gejmer, jer nije mogao da se potpuno posveti igricama tokom veze sa njom. Voditeljku trenutno prati preko 13 miliona ljudi. 

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA