Najnovije

SRBE ZASTRAŠUJU DA SE VAKCINIŠU! Bejzbol legenda umrla od vakcine protiv korone!

Legendarni igrač američkog bejznola Henk Aron umro od "neotkrivenog razloga" 18 dana nakon što je primio Moderna vakcinu protiv koronavirusa.

Vakcina. (Foto: pixabay. com)

Ovaj 86-godišnja sportska ikona primila je 5. januara prvu od dve doze Modernine vakcine, u pokušaju da podstakne druge Afrikoamerikance da da uzmu vakcinu.

Globalistički mediji kao što su „NJujork tajms“ i „Si-En-En“ su samo naveli da je Aron preminuo, ali im nije palo na pamet da navedu uzrok smrti vremešnog, ali potpuno zdravog bivšeg sportiste.

Eron je početkom meseca fotografisan kako uzima vakcinu Moderna. Tada je agenciji „Asošijeted Pres“ i rekao da se zbog vakcinacije „oseća divno“.

„Uopšte me ne zanima, znate. Prilično sam ponosan na sebe što sam uradio ovako nešto. … To je samo mala stvar koja može pomoći milionima ljudi u ovoj zemlji“, rekao je tom prilikom.

U Americi je ogroman otpor vakcinaciji od strane Afrikoamerikanaca, nad kojima je država u prošlosti sprovodila monstruozne medicinske eksperimente.

U decembru je pokrenuta kampanja koja koristi uticajne osobe i poznate ličnosti kako bi se prevazišlo „kolebanje zbog vakcina“. Međutim, zdravstveni službenici i dalje nailaze na otpor, uključujući i zdravstvene radnike. Prema poslednjim izveštajima, gotovo 60 odsto lekarskog osoblja u SAD odbija da primi vakcinu protiv koronavirusa!

Neželjeni događaji vakcine protiv KOVID zabeleženi su širom sveta. Nemačka i Norveška prijavile su 43 smrtna slučaja među starijim ljudima koji su primili vakcinu „Fajzer“, što je navelo kineske zdravstvene zvaničnike da zatraže suspenziju vakcina, posebno među starijim osobama.

Saznavši za Eronovu smrt, Robert F. Kenedi mlađi, predsednik i glavni pravni savetnik za zaštitu deteta, rekao je: „Eronova tragična smrt deo je talasa sumnjivih smrtnih slučajeva među starijim osobama koje su pažljivo pratile primenu KOVID vakcina.“

„Studije pokazuju da samointenzivni istraživači farmaceutskih kompanija, lekari, starački domovi i zdravstveni službenici retko prijavljuju štetu nastalu vakcinom. Umesto toga, povrede i smrtne slučajeve odbacuju kao „nepovezane“ sa vakcinacijom “, rekao je Kennedi. „Zastupnici javnog zdravlja brinu se da će velika većina povreda i smrtnih slučajeva biti neprijavljena u sistemu izveštavanja o neželjenim događajima vakcine (VAERS), notorno pokvarenom sistemu dobrovoljnog nadzora koji vodi američko Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite.“

Kalifornija je prošle nedelje bila prisiljena da opozove seriju od 330.000 vakcina „Moderna“ nakon niza prijavljenih povreda, mada sada kompanija kaže da je nova serija potpuno ispravna.

Širom sveta je odziv prema vakcinaciji ispod očekivanog, zbog čega je pokrenuta dodatna hajka i zastrašivanje o „britanskom soju“, koji je znatno smrtonosniji.

Ovo je posebno vidljivo u Srbiji, gde se na naslovnim stranama vodi prljava kampanja da ćemo svi da umremo od „britanskog soja“, da je u Hrvatskoj dete umrlo od korone (što nije istina, već od sepse), kao i da nećemo moći da idemo u Grčku na more. „Rešenje“ koje režim preko svojih blatoida nudi za sve ovo je – vakcina.

I pored toga što se Aleksandar Vučić hvali masovnom vakcinacijom, postoji ogroman otpor protiv vakcinacije među radnicima u zdravstvu, vojsci i policiji, zbog čega je režim morao da se preorijentiše na penzionere, botove i njihove roditelje.

S druge strane, vojnim sindikatima je prijavljeno da brojni komandiri primaju naređenja „odozgo“ i pritiskaju zaposlene u vojsci da se vakcinišu.

Amerika na ivici građanskog rata Više o tome OVDE.

Izvor: Srbin Info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA