Najnovije

LONČAR SMENJEN: Darija ministarka zdravlja? (FOTO)

Zlatibor Lončar više nije ministar zdravlja. NJegovo mesto preuzela je epidemiolog i članica Kriznog štaba Darija Kisić Tepavčević. Barem tako tvrdi "Srpski telegraf".

Darija Kisić Tepavčević (Foto: Jutjub)

U optimističnoj vesti da nema potrebe za brigu da će vakcina za revakcinaciju biti dovoljno, pomenuto glasilo oslovilo je ministarku za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Dariju Kisić Tepavčević ministarkom zdravlja.

O tome se inače dugo spekulisalo pred formiranje Vlade, a mnogi su Kisićku videli kao novu ministarku zdravlja. To se međutim nije desilo. Ona je dobila drugi resor, a Lončar je ostao "prvi lekar Srbije".

No, da li predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić preko ovog navodnog lapsusa "Srpskog telegrafa" želi nešto da poruči Lončaru? Nije ni to isključeno, imajući u vidu da Vojislav Šešelj u gostovanjima na televizijama sa nacionalnom frekvencijom konstantno "proziva" Lončara, a nedavno je rekao da ministar zdravlja "odaje državne tajne".

Ko zna, ništa više u vladajućoj stranci ne može da nas iznenadi, pa tako ni da iza ovog lapsusa možda stoji skrivena poruka Lončaru.

Asadovi lovci nadleću jug Sirije, Četvrta divizija spremna da pregazi zapadnu Daru. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA