Najnovije

MONASI DOBILI KALAŠNJIKOVE?! ''Krivokapić šalje paravojsku da puca na Crnogorce na Cetinju!'' (FOTO)

Nakon što su „patriote“ uputile javni poziv građanima Crne Gore, (na ćirilici) na ustanak, i to na Božić, pokušavajući na taj način da probude osećanja kod onog dela javnosti čiji je stav o „1918-oj“ zasnovan na dokazanim istoriografskim falsifikatima, izazivanje panike među građanima putem društvenih mreža je nastavljeno.

''Komite'' (Foto: Jutjub)

Naime, Fejsbuk stranica Mimistarstvo onostranih poslova, podelila je lažnu infromaciju, izvesne Aleksandre Radoman, a usmernu na stvaranje pravih i ozbiljnih incidenata na Badnji dan ispred Cetinjskog manastira.

„Novi primijer Zdravko Krivokapić, simpatizer osuđenog teroriste Kavaje, preti i šalje svoje oružane paravojne snage da pucaju na Crnogorce koji proslavljaju Božić ispred Cetinjskog manastira koji je crnogorski, ali je okupiran od SPC. U njemu su sveštenici SPC, koji su dobili oružje iz Srbije. Pretnje se nastavljaju. Prošle godine prosrpske snage su pravile tzv. litije koje nisu imale drugih reakcija od strane građana Crne Gore – osim ignorisanja. Ovo je naša zemlja, naš dom, ne odustajemo od demokratije i naše države“, napisala je Radoman u svojoj objavi.

„Ovo je planirana posledica nepotpisivanja izglasanih zakona od strane Mila Đukanovića. Podgrevanje tenzija, huškanje i sukobi“, navelo je Mimistarstvo.

Međutim, to nije jedini „izvor“. U komentarima se pojavila još jedna „pouzdana“ informacija.

„Važno“ je napomenuti da su Sandžaklije ponudile pomoć predsedniku Milu Đukanoviću:

Kome smeta saradnja Srbije i Srpske, saznajte OVDE.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA