Najnovije

ČEKA NAS PAKAO I U 2021. GODINI? Vidovnjaci predvideli jezive događaje! Svetski rat će izbiti u Rusiji, ali to nije sve što nas čeka!

U poznatim spisima čuvenog proroka Nostradamusa piše da će 2021. godine obilne kiše pasti u SAD, Južnoj Evropi, evropskom delu Rusije i Azije. Obilne padavine uzrokovaće poplave koje će naštetiti ne samo ekonomiji i socijalnoj sferi, već i prirodi u ovim regionima. Istovremeno će stanovništvo Sibira patiti od velikih vrućina i požara.

Ilustracija (Foto: pixabay. com)

Nostradamus je verovao da će Rusija 2021. godine moći da ojača političke i ekonomske veze sa Indijom i Kinom. U isto vreme, prorok je tvrdio da će Sjedinjene Države i njihovi saveznici izgubiti nekadašnji uticaj na svetsku ekonomiju, a Kina će započeti izgradnju novog Puta svile koji bi povezao Evropu i Aziju.

Sveta Matrona Moskovska iznela je razočaravajuće prognoze za 2021. godinu: Rusi će morati da se suoče sa teškom političkom i ekonomskom krizom. Stanovništvo zemlje je može savladati samo ako prestane da gaji individualizam i ponovo stekne veru u Boga. Stanovništvo Belorusije i Ukrajine će pasti pod uticaj Zapada i otuđiti se od bratske Rusije. Rezultat takvih akcija biće revolucije i ratovi na teritorijama tih država. U evropskim zemljama će se značajno povećati broj izbeglica iz islamskih država. Sukobi između njih i lokalnog stanovništva završiće se krvoprolićem.

Poznata bugarska proročica Baba Vanga takođe je dala predviđanja za godinu bika. Glavni problemi s kojima će se Rusi suočiti 2021. biće nagli pad stanovništva i povećane zapadne sankcije. Evropske države će patiti od invazije muslimana. Sukobi između predstavnika različitih religija postaće uzroci ratova u zemljama Starog sveta. Pored toga, Vanga je predvidela da će trgovinski ratovi, koje su Sjedinjene Države pokrenule s većinom zemalja sveta, naneti ozbiljan udarac američkoj ekonomiji 2021. godine.

Čuveni vidovnjak i mađioničar Volf Mesing predviđao je da će početkom XXI veka većina zemalja podneti zahtev Rusiji zbog nekog „malog komada zemlje“ u blizini južne granice. Štaviše, vidovnjak nije pretpostavljao da će sporna teritorija biti Krim: u to vreme je Krimsko poluostrvo bilo deo SSSR-a. Pored toga, Mesing je tvrdio da će se nakon 2021. godine u Rusiji pojaviti mesija, što će stvoriti radikalno novu globalnu religiju. On je verovao da ovaj verski pokret može objediniti čovečanstvo i osloboditi svet od preraspodele sfera uticaja, rata i korupcije.

Kazahstanska proročica Vera Lion smatra da će Rusija 2021. godine moći da ojača svoju poziciju na svetskoj sceni, a moć njenih glavnih neprijatelja će oslabiti. Na primer, američke snage će biti potkopavane obojenim revolucijama i terorističkim napadima.

Američki prorok Kenton Bešor tvrdi da će 2021. godina biti početak Apokalipse. Prema njegovim predviđanjima, destruktivne snage će uticati na našu planetu tokom sedam godina, nakon čega će doći Armagedon.

Aleksej Pohabov, koji je pobedio u sedmoj sezoni Bitke vidovnjaka, veruje da će se 2021. godine u Rusiji desiti događaji koji će pokrenuti izbijanje Trećeg svetskog rata. Još jedan učesnik Alipia, takođe predviđa početak oružanog sukoba u zemlji. Prema rečima ovog vidovnjaka, krvavi rat će početi zbog posmrtnih ostataka davno umrle osobe koji će biti izvađeni iz njegovog groba. Stručnjaci smatraju da se radi o Lenjinu.

Regina Fedorenko iz Izraela veruje da će Rusija 2021. godine preživeti ozbiljnu političku i ekonomsku krizu. Istovremeno, ona veruje da će se značajne promene nabolje desiti u politici i ekonomiji Ukrajine. Lako je videti da se proročanstva o najvažnijim sferama života u većini slučajeva podudaraju. To znači da bi trebalo da ih uzmu u obzir čak i oni ljudi koji su skeptični prema predviđanjima proroka. Najverovatnije će se ispostaviti da je većina njih tačna.

Koja neočekivana stvar privlači bogatstvo pročitajte OVDE.

Izvor: Objektiv.rs
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA