Najnovije

BATO CAREVIĆ PUCAO IZ TOPA: Policija hitno obavestila tužilaštvo (VIDEO)

Povodom snimka koju se pojavio na društvenim mrežama, a koji su preneli medij, na kojem se nalazi predsednik Opštine Budva Marko Bato Carević koji puca iz topa, u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru su se izjasnilo da u radnjama nema elementa krivičnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Carević Bato pali topa (Foto: Jutjub)

- Pripadnici policije su obavestili državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji se izjasnio da se u radnjama lica ne stiču elementi krivičnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti. Službenici Centra bezbednosti Budva preduzimaju dalje radnje u cilju utvrđivanja eventualne prekršajne odgovornosti bilo kog lica u vezi navedenog događaja, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena - navodi se u saopštenju Uprave policije.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama, Carević i predsednik Crkvene opštine Budva Marko Carević  u manastiru Stanjevići povodom Božića su ispalili granate iz topa.

Na snimku, sveštenik je kazao da je to sedmovekovna tradicija manastira, te da Carević ima čast da on prvi ispali iz topa, a nakon njega je to učinio i Đorđije Vujović, kao i iguman manastira Jefrem.

Šta će dalje biti sa Branom Mićunovićem, saznajte OVDE.

Izvor: Večernje novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA