Najnovije

VERNICI U ŠOKU: Fajzer priznao da koristi ćelije ljudskih fetusa za korona vakcine!

Za milijarde vernika abortus se smatra ubistvom prvog stepena, ali to ne sprečava Fajzer da koristi fetalno tkivo za razvoj vakcina protiv Kovid-19. Upotreba nerođenih beba u medicinske svrhe i za pravljenje vakcina, nije problem samo za vernike, već i za sve moralne i humane ljude, ali i za pobornike prava jer niko ne obaveštava roditelje o tome šta se radi sa njihovom pobačenom ili abortiranom decom.

Fajzer priznao da koristi ćelije ljudskih fetusa za korona vakcine (Foto: pixabay. com)

Za one koji se oslanjaju na vodeće režimske i korona medije kako bi bili informisani, male su šanse da su čuli za Melisu Strikler. Ova gospođica je kao revizor kvaliteta kompanije Fajzer imala je uvid u internu komunikaciju zaposlenih.

Melisa je prva obelodanila javnosti da Fajzer primorava svoje osoblje da prikriva činjenicu da se upotrebljavaju pobačene fetalne ćelije u razvoju vakcina, kao i da cepiva sadrže ljudske komponente?!

U jednom internom mejlu svojim zaposlenima Vanesa Gelman, viša direktorka Fajzerovih istraživanja na globalnom nivou, rekla je “želimo da izbegnemo da informacije o fetalnim ćelijama isplivaju na površinu”, pre nego što je dodala da “rizik prenošenja ovoga … nadmašuje svaku potencijalnu korist koju bismo mogli da imamo kao kompanija”.

U drugoj Fajzerovoj internoj komunikaciji, zaposleni je zatražio savet od nadređenog kako da odgovori na vrlo jednostavno pitanje novinara: “Da li je Fajzer koristio ćelije pobačenog fetusa prilikom izvođenja bilo kakvih testova za ovu vakcinu?”

Umesto jednostavnog „da“ ili „ne“ odgovora, Vanesa Gelman mu je poslala poruku, koja glasi: „Ćelijske linije izvedene iz ljudskog fetusa ne koriste se za proizvodnju naše ispitivane vakcine, koja se sastoji od sintetičkih komponenata proizvedenih enzimom. ”

U sledećoj rečenici, Gelman skreće za 180 stepeni od svoje izvorne izjave, govoreći osoblju da ne deli s javnošću sledeće podatke osim ako je to „strogo potrebno“: „Jedna ili više ćelijskih linija sa poreklom koje se može pratiti do ljudskoh fetalnog tkiva korišćeno je u laboratorijskim testovima povezanim s programom vakcinacije. ”

Ipak, Fajzer apsolutno dominira u svetu po datim vakcinama protiv Kovid-19 zahvaljujući uticajnim promoterima svoje vakcine poput Pape Franje, bivšeg premijera Izraela Benjamina Netanjahua koji je sve ostale vakcine odbio, ali i brojnih istaknutih političara, lobista i lekara širom sveta.

Melica je otkrila da je i u elektronskoj poruci Filipa Dormicera, načelnika istraživačke jedinice Fajzera, koji je nakon priče da su vakcine “zaista napravljene od pobačenog fetusa”, ponosno izjavio da je “Vatikanski doktrinalni odbor potvrdio da ih smatra prihvatljivim” tako da nema šta da brinu ostali kad je Papa odobrio.

Sugerisano je zaposlenima i plaćenicima Fajzera u hrišćanskim zemaljama, posebno katoličkim, da se pozovu na Papu kad im neko postavi pitanje o ljudskim fetusima u vakcinama.

Čak ni Melisa Strikler, koja je stekla status uzbunjivača i imala uvid u kontrolu kvaliteta vakcina, ne zna sa sigurnošću u kojoj meri je abortirano fetalno tkivo prisutno u vakcinama protiv Kovid-19 koje se ubrizgavaju narodu širom sveta.

“U Fajzeru su toliko ,,namazani” čak i u svojim elektronskim porukama”, rekla je Strikler za projekat Veritas. “Jednostavno im ne verujem da su ljudske fetuse koristili samo u eksperimentalnoj fazi.”

Da li ljudi zausta treba da prihvate ubrizgavanje nečega što sadrži fetus zbog virusa koji je kod mnogih obolelih nevakcinisanih trajao samo nekoliko dana ili proticao bez ikakvih simptoma?

Muslimani su letos masovno odbijali vakcine koje sadrže svinjski fetus jer nisu hteli im dnk svinje prodre preko vakcine u organizam, a narodu ne smeta da im ubrizgavaju tuđe ljudske gene?!

Kralj Abdulah okončao arapsko proleće. Sirijskoj izolaciji dolazi kraj! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: nultatacka.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA