Najnovije

MILOVA OPTEREĆENOST SRBIMA NE PRESTAJE: Imali smo rat za Nikšić, sada ćemo imati rat za Mojkovac

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović rekao je danas da je nova parlamentarna većina „pešadija srpskog sveta u Crnoj Gori“ i time još jednom potvrdio svoju opterećenost srpskim svetom i Srbima u Crnoj Gori.

Milo Đukanović (Foto: Jutjub)

„Oni su potpisali sporazum nakon izbora, i u tom savezu su i dve građanske liste koje su vođene idejom promene vlasti pristali da uđu u vezu sa velikosrpskim nacionalizmom. Ne može strategiju državne politike određivati, uprkos dobroj volji manja koalicija“, kazao je Đukanović.

Hibridni rat protiv Crne Gore, kaže, nije prestao.

„Maligni rat iz Beograda se intenzivirao. Setimo se, imali smo rat za Nikšić, sada ćemo imati rat za Mojkovac. Da tragično ne ugrožava bezbednost izgledalo bi smešno. Tome bi se svi zajedno sprdali u 21. veku, nažalost živimo tu realnost. Vlada je nefunkcionalna i treba je smeniti juče. NJen mandat je vreme propadanja Crne Gore. Izlaz iz ovakvog stanja su vanredni parlamentarni izbori. Možemo da radimo razne aranžmane, možemo se dogovarati kroz bolje političko razumevanje proevropskih političkih snaga koje su za građansku Crnu Goru, da stvorimo ambijent za organizaciju izbora, ali iz ovakvog stanja se jedino pošteno izlaii kroz izbore“, kazao je Đukanović na 2BS Forumu koji se danas održava u Budvi.

Kakvog čoveka Bajden šalje u Srbiju, saznajte OVDE.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA