Najnovije

TAMAN ŠTO JE PODIGAO KREDIT OD 240.000 DINARA, NAPADAČ GA JE ZASKOČIO! Ispovest žrtve pljačkaša na Zvezdari (VIDEO)

Na društvenim mrežama sinoć se pojavio snimak bezdušne pljačke, koja se dogodila u sred bela dana na Zvezdari, kada čovek u punoj snazi napada starca sa štapom.

Pljačka. (Foto: Instagram video)

Povod za ovaj napad bio je pljačka, a žrtva nepoznatih napadača je penzioner iz Malog Mokrog Luga Branko Stanojević, koji je ostao bez celokupnog kredita koji mu je tog dana odobren, a to je suma od 240.000 dinara.

Branko je objasnio kako se sve to dogodilo. Kako je istakao, tog dana je krenuo da podigne kredit koji mu je odobren.

- Raspitivao sam se zbog kredita i oni su mi dozvolili. Ja sam krenuo prema Ustaničkoj gde se okreću autobusi i tramvaji i tu sam svratio u kladionicu, igram ponekad preko telefona i tu sam imao nekih 6.000 dinara, pa sam svratio to da podginem, međutim nisam uspeo iz nekog razloga - rekao je Branko.

Kako je istakao, kada je svratio da plati račun za telefon, sa njegove desne strane je bio tamniji mladić, za koga sumnja da je izvršio pljačku.

- Onda sam krenuo da platim telefon, ja druge pare nisam imao osim hiljadu dinara u džepu i pare od kredita koje sam držao u jakni odakle sam izvadio 5.000 dinara da platim telefon. Sećam se da je tu bio sa moje desne strane jedan dečko - rekao je nesrećni penzioner.

Napad se dogodio nedugo nakon što je napustio radnju u kojoj je platio telefon.

- Ušao sam u ulicu Petra Kondića, nisam video nikoga i samo mi je odjednom napadač prišao sa leđa, sčepao me i tačno me uhvatio za džep u kojem su mi bile pare. Ja sumnjam da je to isti čovek iz radnje, jer me niko drugi nije video da sam podigao pare.

Iako daleko slabiji od lopova, i u poodmaklim godinama, Branko je pokušao da se odbrani, ali koliko je pljačkaš bio drzak dovoljno ilustruje podatak da je uspeo da oborio penzionera na zemlju i oteo mu pare.

Privedena Dijana Hrkalović! Više o tome OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA