Najnovije

KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA BEOGRADA NUDI RADIKALNO REŠENJE: Migrantima u Srbiji dati sendvič i vodu i usmeriti ih u "raj" zvani EU (VIDEO)

Kandidat za gradonačelnika Beograda i poslanik SRS Miljan Damjanović rekao je da vlast obmanjuje javnost da Srbija ima obavezu da primi migrante i da ta obaveza postoji samo za zemlje koje su u okruženju u odnosu na onu iz koje migranti dolaze. Damjanović je objasnio da je Srbija, proporcionalno broju stanovnika, primila četrnaest puta više migranata nego Nemačka.

Izbeglice (Foto: Jutjub)

Damjanović kaže da je migrante trebalo sačekivati na granici i uz sendvič i vodu usmeriti ih ka zapadnoj Evropi i "raju zvanom EU". Damjanović je rekao da je u gradovima gde postoji veliki broj migranata pogoršana bezbednosna situacija, da država skriva broj napada migranata na državljane Srbije i da se nepotrebno troše budžetske pare za njihovo zbrinjavanje u Srbiji.

Damjanović je danas u Obrenovcu razgovarao sa građanima i predstavljao program SRS vezano za problem rešavanja migrantske krize. Kako Damjanović komentariše moguće protivkandidate na gradskim izborima pogledajte OVDE. Izvor: Oslobođenje

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Aleksandar Šešelj polaže zakletvu za narodnog poslanika.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA