Najnovije

I REBIĆ POZVAN NA SASLUŠANJE: Na poligrafu zbog Jovanjice i prisluškivanja

Dijana Hrkalović i dvojica inspektora odbili da budu ispitani na poligrafu.

Policija (Foto: MUP Srbije)

Sektor unutrašnje kontrole MUP-a pozvao je na saslušanje direktora policije Vladimira Rebića, bivšeg načelnika Odeljenja za borbu protiv droga beogradske policije Slobodana Milenkovića i inspektora Dušana Mitića, potvrđeno je Tanjugu.

Prethodno je Tanjugu rečeno da je u toku opsežna istraga sektora unutrašnje kontrole u Ministarstvu unutrašnjih poslova po pitanju slučaja „Jovanjica” i nelegalnog prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Milenković, Mitić i nekadašnja sekretarka Uprave kriminalističke policije Dijana Hrkalović, kako su prenele Večernje novosti, odbili su da budu ispitani na poligrafu.

Rebić je nedavno nazvao besmislenim tvrdnje Predraga Koluvije, koji je izjavio da ga mu je šef odseka Četvrtog odeljenja za borbu protiv droge Dušan Mitić ponudio da, u zamenu za slobodu, optuži Andreja Vučića, brata predsednika Srbije, kao i Zvonka Veselinovića, za „slučaj Jovanjica.„

Rebić je ponovio da je utvrđeno da se odvijalo nelegalno prisluškivanje predsednika Aleksandra Vučića, ali da on u vreme kada se to događalo, nije imao nikakva saznanja, prenosi Tanjug.

Ko to tamo huška, saznajte OVDE.

Izvor: Politika/Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA