Najnovije

"Imam mučninu dok slušam kampanju koju o sastanku sa Putinom vodi Aleksandar Vučić"

- Pošto kao čovek imam mučninu dok slušam kampanju koju o sastanku sa Putinom vodi Aleksandar Vučić želim da zbog sebe i drugih pokušam da prekinem to mučno stanje - kaže Miroslav Parović iz Narodnog slobodarskog pokreta.

Putin i Vučić (Foto: Kremlin.ru)

On kaže da je ivesno je da se na sastanku sa predsednikom Rusije neće pregovarati o ceni gasa već će se samo konstatovati da je dogovor postignut sa rukovodstvom Gasproma, tako da naš predsednik nema nikakvog razloga da ima toliku tremu o kojoj stalno priča pokušavajući da fascinira ruske domaćine dok istovremeno unižava našu državu.

- Samo bi malouman mogao da pomisli da državnik ranga Putina sedi u Kremlju i cenjka se poput trgovca na pijaci i da će onda doći neki Vučić koji će ga nadmudriti više od npr. neke Merkelove. Iako je suludo i infatilno, upravo takve priče nam se uporno serviraju čak se i crtaju na tabli u uživo programu. Inače, treba reći i to da već duže od mesec dana postoji načelni dogovor i Srbija će dobiti garantovanu cenu  i količine na nivou onih koje je dobila Moldavija i ta cena neće biti najbolja u Evropi već će biti primerena našem konzumu koji zbog izuzetno slabe industrije nije veliki – kaže Parović.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA