Najnovije

ŠOK SCENA U KAFANI! NAŠ GLUMAC MORTUS PIJAN, A ULAZI NJEGOVA ŽENA! Svima pale vilice zbog prve stvari koju je uradila!

Milenko Poštić radi već 35 godina u jednom od najpoznatijih restorana u centru Beograda. Počeo je kao kelner a sada je šef sale. Nagledao se i naslušao svega. Od lepih do ružnih stvari.

Ko to tamo peva (Foto: Arhiva)

U jednoj emisiji je evocirao uspomene na svoje početke ali i na anegdote koje se prepričavaju i dan danas a koje su se desile upravo u njegovom restoranu.

"Prvi put kad sam došao video sam Batu Živojinovića, Dragana Nikolića i Milenu Dravić kako sede u bašti restorana. Šetao sam sa svojom tadašnjom devojkom a sadašnjom suprugom i ona reče – što bi bilo lepo da ti ovde radiš. I tako je bilo", priča Poštić.

Navodi kako su u to vreme pravi beogradski boemi bili Brana Petrović i Aca Sekulić.

"Iznad nas je svojevremeno bila Pozorišna akademija. Dolazili su glumci. Manda je pred smrt bio ovde kod nas sa Radošem Bajićem. Petar Kralj je dolazio svaki dan pio votku i espreso", ispričao je Poštić u emisiji "Gastromaratonac".

Poštić se prisetio i jednog neobičnog događaja kada se naš poznati glumac napio.

"Došli Paja Vujisić, Milan Srdoč i onaj mali glumac što igra popa u “Ko to tamo peva” (Petar Lupa pri.aut.). On mali, a supruga ima dva i nešto metra. I on se napio jedno veče. E sad, da li je on nju zvao ili je ona došla da ga obiđe, u svakom slučaju - ona dođe, podiže ga, stavi preko ramena i odnese kući", ispričao je Poštić.

U njegov restoran svraćao je i slikar Dragan Lubarda.

"Napije se i onda hoće da nazdravlja i priča sa gostima. I mi ga izguramo nekako iz restorana, a on legne ispred na ulicu i kaže – Joj, izbaciše me iz moje kuće. Onda ga uvedemo opet unutra uz obećanje da se smiri. Kad je dolazio ove zadnje 2-3 godine, uđe i kaže mi – sinko, pobegoh sa svoje sahrane, daj jedno pivo", prisetio se Poštić.

Izvor: Mondo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA