Najnovije

MI SMO VOJSKA ANDREJEVA: Pod čijom su komandi SNS batinaši sa čekićima i motkama

Tokom incidenta u Šapcu kada je konvoj SNS batinaša na čijem čelu je bio bager pokušao da probije blokadu demonstranata korišćene su motke i čekići za obračun sa demonstrantima. Grupa je pred barikadu došla, po tvrdnji pojedinih medija, u službenim državnim i opštinskim vozilima.

Vojska Andrejeva (Foto: Jutjub)

Neki od demonstranata su građanim koji su pokušali da ih smire i urazume da sečekju još par minuta dok protest prođe uz psovke i pretnje govorili “Mi smo vojska Andrejeva”. Demonstranti veruju da su napadači mislili na Andreja Vučića, brata predsednika SNS i Srbije Aleksandra Vučića.

Iako nema zvaničnu funkcionu u SNS, mnogi Andreja Vučića optužuju da je zadužen za prljave poslove u SNS kao i da lično njemu odgovaraju “kordinatori” kojima je SNS podelio Srbiju na upravljanje i koji se u njihovoj kriminalnoj strukturi nalaze ispred predsednika opština, gradonačelnika i predsednika opštinskih odbora SNS. 

O batinaškim ekipama SNS već se dosta govorilo u javnosti naručito tokom izbornih kampanja gde su se po krviločnosti i ekstramizmu u obračunu sa neistomišljenicima naručito istakle pančevačka ekipa, kao i grupe iz Beograda koje predvode ljudi iz kriminalnog sveta. Šapčani do sada nisu dolazili do izražaja, ali nisu propsutili ovu priliku da se dokažu svom Šefu.

Ne treba da zaboravimo da je i klan Veljka Belivuka aktivno učestvovao u kamapnja SNS. 

Bili pod komandom Andreja Vučića ili nekog drugog funkcionera SNS, jasno je da imaju zaštitu policije koja se povukla neposredno pre napada. Da uživijau zaštitu Vučića, mlađeg ili starijeg, pokazuje i to da niko od napadača nije uhapšen već su otišli u Beograd i sedeli na skupu SNS. 

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA