Najnovije

ORGANIZATORI BLOKADA PROZVALI VUČIĆA: U subotu dođi na Gazelu!

Neka dođe u subotu na Gazelu i neka ponese fotoaparat, ako ne zna da koristi mobilni. Nek povede fotografa da me slika. Ja ću biti na Gazeli i mirno ću da stanem svojim kolima i da zaustavim saobraćaj. Neću nikog da maltretiram i bijem. kao što su oni tukli nas. Pozivam sve građane koji su uznemireni zato što su on i njegovi robovi nemeračili da otimaju našu dedovinu - kaže Aleksandar Jovanović Ćuta, aktivista Ekološkog pokreta u poruci predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Aleksandar Jovanović Ćuta (Foto: Jutjub)

Vučić je danas obraćajući se medijima rekao da će u subotu, za kada je najavljena nova blokada puteva, da šeta Srbijom.

- Mora da me nauče da snimam mobilnim telefonom. Šetaću po Srbiji da ih slikam i da vidim ko su ljudi koji maltreturaju građane i da pitam što ih maltretiraju. Ima da se pojavim na bar pet tačaka - najavio je Vučić.

Aleksandar Jovanović Ćuta ga poziva da dođe na mesto gde će on biti.

- Ima rok do petka da povuče Zakon o eksproprijaciji i zakon o referendumu koji je potpisao a ne zna da ga je potpisao. Srbija neće mirno gledati to, nego će mirno izaći i blokirati sve puteve dok se ne ispune naši zahtevi - naveo je Jovanović za Danas.

On pita Vučića da li je potpisao zakon o referendumu ili nije.

- Jesi li ti uopšte Aleksandar Vučić? Da li Aleksandar Vučić ima dvojnika. Ubeđen sam da da. Jednog koji kaže da je potpisao zakon i drugi koji kaže da nije - pita se Jovanović.

Izvor: Direktno

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA