Najnovije

SKANDAL! RAZVALJEN OD ALKOHOLA VODIO DNEVNIK! Pridržavao se za sto kako ne bi pao, tromo brbljao - drastično kažnjen

Roman Rafrajder suspendovan je nakon što je sinoć vodio dnevnik.

Voditelj austrijskog javnog servisa ORF Roman Rafrajder suspendovan je nakon što je sinoć vodio dnevnik u pijanom stanju. Vidljivo je bilo da je poznati voditelj pijan, po usporenom govoru, ali i držanju za sto kako ne bi pao.

"Želim vam lepo veče iz studija - uz kratke dnevne vesti", počeo je Rafreider prilično tromo - nije ni čudo što su se mnogi pitali da li je pijan.
ORF je potvrdio da je Rafrajder vodio dnevnik "ZiB fleš" u 21.52 na prvom programu pod dejstvom alkohola, i dodao da će Rafrajder napustiti tu medijsku kuću.

"ORF žali zbog ovog događaja. Rafrajder je suspendovan, a odeljenje za zaposlene analizira taj slučaj i razmatra dalje posledice. Rafrajder se izvinio interno za ovaj događaj i naveo da su uzrok lični razlozi", saopštio je javni servis.

Rafrajderu je majka, pred dnevnik, javila da mu je otac na intenzivnoj nezi, zbog čega je popio previše alkohola. U ORF se vodi diskusija kako je uopšte Rafrajder u takvom stanju pušten da uđe u studio.

Inače dnevnik sa pijanim Rafrajderom je samo na kratko bio "okačen" u onlajn videoteci ORF-a, odakle je povučen, ali je ostao "zabeležen" na društvenim mrežama. On je trebalo da vodi i sledeći dnevnik u 23 časova, ali je uprava javnog servisa reagovala i to sprečila, te je dnevnik sa više od polučasovnog pomeranja emitovan, i to uz drugog voditelja, koga su morali da dovezu u studio.

Rafrajder već jednom, pre tri godine, bio "udaljen" sa ORF-a, nakon što je bio suočen sa optužbama za zlostavljanje bivše devojke.

Izvor:Mondo.rs
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA