Najnovije

"Lažna svadba, baba glumica i Vulin skriven u kolima hitne pomoći" Sve naprednjačke blamaže tokom protestnih blokada

Režim Aleksandra Vučića i Srpska napredna stranka po svemu sudeći ne zna kako da se izbori sa masovnim protestima građana protiv Zakona o eksproprijaciji i otvoaranja rudnika Rio Tinta po Srbiji. Predhodna subota pokazala je da SNS metodima koja više priliče deci nego odraslim ljudima pokušala da diskredituje nproteste.

Protest (Foto: Pravda)

Informer je objavio informaciju da demonstranti nisu hteli da propuste svatove koji su išli po mladu, ali mnogi tvrde da je reč o lažnim svatovima jer su u oskudno okićenim automobilima bili samo muškarci obučeni u farmerke i trenerke. Osim toga tokom božićnog posta malo ko u Srbiji se venčava jer su crkvena venčanja zabranjena osim u izuzetnim situacijama i na poseban zahtev.

Druga spletka SNS koja je nasmejala mnoge u Srbiji je gladna baba na Pančevačkom mostu koja kuka jer ne može da stigne na ručak kako bi popila lekove. Ovu situaciju je komentarisala i Ana Brnabić žaleći jadnu baku za koju se kasnije ispostavilo da je glumica iz reklame. Većina u Srbiji veruje da je unajmljena od SNS da odglumi scenu, a i kada izgovara rečenice deluje kao da pazi da ne pobrka tekst.

Treći, naprednjački skandal od subote jeste vozilo hitne pomoći kojim je upravljljao momak od 18 godina sa fantomkom kasnije prepoznat kao jedan od napadača na demonstrante iz Šabca, a dok se u vozilu skrivao Aleksandar Vulin.

 

Sa nestrpljenjem očekujemo šta će Vučić i Vulin smisliti za sledeću subotu i novu turu blokada.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA