Najnovije

ALEKSIĆ TVRDI: Vučićev sin viđan u društvu grupe Velje Nevolje

Evo, pominje se i Vučićev sin, koji je viđan i fotografisan u bliskom okruženju grupe Veljka Belivuka, po restoranima, po utakmicama, a sada Vučić brani porodicu, jer se Velja Nevolja osilio - kaže Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke na Nova S u emisiji "Probudi se".

Veljko Belivuk. (Foto: Jutjub)

Kao i uvek, Aleksić je bez dlake na jeziku pričao o aktuelnim stvarima vezanim za hapšenje kriminalne grupe Velje Nevolje, koja je, kako je istakao, povezana sa vlašću.

- Oni su bili na liniji da se neko pretuče, da se ne skandira "Vučiču, pederu", kad je trebalo da se preti i tuče narod, bili su tu, branili Skupštinu, radili su za Srpsku naprednu stranku - dodao je Aleksić.

I šta se desilo...

- Desio se sukob među njima, prilično su se oselii, Velja Nevolja je počeo da naređuje i preti policiji, sudijama, tužilaštvu...

Aleksić je još dodao da nijedna vlast više nije imala afera nego Vučićeva.

- Ovo je vlast sa najvećim brojem afera u istoriji Srbije, je l neko podneo ostavku zbog toga? Nije. Pa morala je kompletna vlast da padne posle slučaja "Jovanjica" - istakao je Alksić i naglasio da će opozicija srušiti Vučića i SNS.

Ruska i sirijska vojska u zajedničkoj akciji! Više o tome OVDE.

Izvor: direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA