Najnovije

PUTIN SE KONAČNO IZJASNIO: Evo šta misli o pripajanju Donbasa Rusiji

Početkom februara je započet integracioni forum ''Ruski Donbas'', koji je vodila glavna urednica Russia Today Margarita Simonjan, koja je imala za cilj izglasavanje rezolucije o važnim životnim pitanjima DNR i LNR, a više puta se spominjao i novi referendum u te dve narodne republike, na kojem bi građani glasali o prisajedinjenju Ruskoj Federaciji.

Vladimir Putin (Foto: RIA Novosti)

Ruski predsednik Vladimir Putin obećao je da neće odbaciti Donbas. On je na relevantno pitanje odgovorio tokom sastanka sa predstavnicima ruskih medija.

Takođe je skrenuo pažnju na značaj i složenost ove teme. Ovo pitanje mora biti rešeno isključivo „u interesu svih Rusa“, ​​rekao je ruski predsednik. Međutim, glavna urednica TV kanala Russia Today, Margarita Simonjan, odlučila je da pita predsednika da li će Rusija prepustiti Donbas svojoj sudbini. Putin je kazao da Rusija neće napustiti taj region.

Ranije je bivši poslanik Vrhovne rade Ukrajine Aleksej Žuravko pohvalio Donbas zbog bekstva od Ukrajine. Nemoguće je živeti na neustavnom polju, objasnio je bivši političar.

Koga Kijev poziva da reši pitanje Donbasa, saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA