Najnovije

"NAJBOLJI BRATSKI ODNOSI, KAKO NAS JE ISTORIJA ZADUŽILA!": Marko Milačić građanima Srbije čestitao Dan državnosti! (FOTO)

Predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić uputio je češtitku povodom Dana državnosti Srbije, poželevši predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da na dobrobit dve države grade "najbolje, bratske odnose" kako ih je, kako je naveo, istorija i zadužila.

Marko Milačić. (Foto: Jutjub)

- Hvala ti bratski narode, u bratskoj Srbiji, što si na današnji dan 1804. godine zaiskrio lučom slobode, Karađorđevom lučom, koja je obasjala i Svetog Petra Cetinjskog, a njime i sve nas u Crnoj Gori.

Nazdravlje ti Sretenje Gospodnje, prvi susret Boga i čoveka pod svodovima jerusalimskog Hrama, nazdravlje ti velika tajna sjedinjenja Boga i čoveka.

Predsedniče Srbije, u ime Prave Crne Gore i u svoje lično ime, čestitam Vam Dan državnosti Srbije, dan ustanka i ustavnosti, u najvećoj želji da na dobrobit naših država gradimo, svi skupa, najbolje, bratske odnose, kako nas je istorija i zadužila. Živela, Srbijo!" - poručio je Milačić.

Šef diplomatije CG prekršio zakletvu? Više o tome OVDE.

Izvor: Pravda/Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA