Najnovije

SRPSKA DESNICA ŠIRI MREŽU SAVEZNIKA U RUSIJI: Vacić dovodi u Srbiju preduzetnike iz Sibira (FOTO)

Lider Srpske desnice Miša Vacić nalazi se u dvonedeljnoj poseti Rusiji gde je održao niz sastanaka sa ljudima iz ruskog političkog, kulturnog i privrednog života. Vacić je pored Moskve i Sankt Petersburga obišao i Novosibirsk gde je imao niz važnih sastanaka.

Miša Vacić (Foto: Patriot.ru)

Vacića je u Novosibirsku dočekao ruski političar i desničar Rastislav Antonov. Antonov je veliki prijatelj Srba a u Novosibirsku je ranije održao i skup “Kosovo je Srbija” 

Vacić se u Novosibirsku sastao i sa regionalnim predstavnikom partije Rodina Vječeslavom Iljuhinom.

Lider Desnice je imao i niz sastanaka sa privrednicima iz Sibira gde je razgovarao o njihovom investiranju u Srbiju, a dogovorena je da delegacija privrednika iz ove ruske oblasti poseti Srbiju kako bi se unaredila saradnja. Vacić je posebno razgovarao sa Jelenom Himiduljinom koja je nekada bila veliki uvoznih srpskog voća u Rusiju.

- Uspešni preduzetnici Sibira će ubrzo biti moji gosti u Beogradu, gde će doći da bi investirali i raširili svoje poslovanje i u Srbiji – poručio je Vacić.

Vacić je održao i sastanak sa predstavnicima Gradske uprave Novosibirska. Sa Vacićem su se sastali Aleksandar LJuljkov načelnik sekretarijata za industriju, inovacije i preduzetništvo; Aleksandar Tarasov predsednik komisije za kulturu, sport, omladinu, međunarodnu i međukomunikacionu saradnju, deputat u skupštini grada Novosibirska; Rostislav Antonov šef komisije za građevinu i komisije za kontrolu antikorupcije opštinskih i gradskih organa; Jevgenij Moljin predsednik komiteta za međunarodnu saradnju gradske uprave Novosibirska; Julija Kremljova načelnik odseka za trgovinu i usluge upravljanja potrošačkog tržišta;
i Aleksandar Gordijenko odelenja za sajamsku delatnost, međunarodnih i međuregionalnih veza.

Izvor: Pravda
 

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA