Najnovije

RADULOVIĆ IH RASKRINKAO: Ovo je farsa, u dijalogu učestvuju mizerne opozicione stranke koje traže podršku EU (VIDEO)

Predsednik pokreta “Dosta je bilo” Saša Radulović govoreći o pregovorima vlasti i opozicije, kritikovao je političke opcije koje nemaju podršku u biračkom telu, a žale se na izborne uslove i razobličio njihovu, kako je naveo, “farsu”.

Saša Radulović (foto: Jutjub)

“To su sve farse, ne želim nikoga od njih. Želim da taj dijalog bude između vlasti i opozicije i da dođemo do realnih rešenja. Situacija je takva da su se skupile političke opcije bez podrške u biračkom telu koje prave neke dogovore, a svi ti dogovori su pod parolom ‘EU nema alternativu’, to nije platforma za bilo šta. Sve političke opcije koje imaju neku podršku u biračkom telu nisu učestvovale u tome, to jeste farsa. Vraćaju se u politički proces iako su osvojili mizeran broj glasova na izborima, to jasno govori da je farsa”, rekao je Radulović u jednoj emisiji.

On je dodao da su pregovori oko izbornih uslova unutrašnje političko pitanje, a ne pitanje za Evropsku uniju.

“EU nema mesto u tim razgovorima, to treba da bude razgovor između vlasti i opozicije i to između relevantnih političkih opcija. Zna se po istraživanjima i po rezultatima izbora ko uopšte ima neku podršku u biračkom telu. Taj dijalog treba da se desi bez napada, bez pljuvanja, bez kamera, to treba da bude jedan iskren razgovor. Kad su kamere, razgovor je potpuno drugačiji, onda se ponavljaju suludi stavovi i napadi, svi bi da se prikažu pred biračima. Na kraju, i taj dogovor oko promene izbornih uslova koji su praktično isti kao što su bili kod bivše vlasti”, istakao je lider DJB i podvukao da smatra da cenzus treba da bude veći za partije koje izlaze na izbore u koalicijama.

Radulović je tako nedvosmisleno poručio da deo opozicije koji je ispod svakog cenzusa i nije pravi predstavnik naroda teži ka tome da ih EU dovede na vlast i da žele da se pokazuju pred kamerama.

“Kontrolori, ne ‘pregovori’, će odrediti sudbinu izbora i Srbije. Svi ‘pregovori’ koje organizuje EU su bili i ostali farsa. Jer EU, odnosno Berlin, tim ‘pregovorima’ ostvaruje svoje interese, a ne interese građana Srbije za fer i poštenim izborima”, poručio je Radulović kasnije na Tviteru.

Toma Fila je upozorio na pakleni plan Albanaca, čitajte OVDE.

Izvor: Objektiv

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA