Najnovije

ON NE SPAVA, VREĐAJU GA, STALNO RADI, ON JE PREDSEDNIK, A NIJE VUČIĆ: Svaka sličnost je slučajna (VIDEO)

Javnost na društvenim mrežama je ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog svrstala u grupu neshvaćenih lidera država.

Vladimir Zelenski (Foto: Predsedništvo Ukrajine)

Na društvenim mrežama kruži video prilog u kojem se vide tužni izrazi lica predsednika Ukrajine Vladimira zelenskog. Dok se prikazuju plačni kadrovi šefa ukrajinske države, u donjem delu ekrana se pojavljuju objašnjenja zašto je on tužan. Ovaj video su navodno objavile pristalice Zelenskog.

'’Pogledajte te umorne oči. On radi po ceo dan. Skoro da ne spava. I narodu uvek nešto nije po volji. On je sasvim sam. Izdaju ga. Uzimaju mito. Organizuju plaćene mitinge. On nema vremena za porodicu. On se razboleo. Ali on se ne predaje. Probajte da se stavite u njegovu kožu. To je čovek sa velikim srcem. On se osmehuje kroz bol. Za ovih godinu i po dana je učinjeno više nego što su neki uradili za pet godina. Na njega svaki dan lete blato i uvrede. On je takođe čovek i ponekad se oseća bolno. NJemu je sada potrebna naša podrška. Vladimire Aleksandroviču, Vi ćete sigurno uspeti'’, piše u opisu tužnih lica ukrajinskog predsednika.

Ovaj opis je možda mnoge podsetio na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je  u više navrata izjavljivao kako skoro da ne spava i radi danonoćno, da ga stalno vređaju, da je opozicija potplaćena, itd.

Ko će da gine za Ukrajinu, saznajte OVDE,

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA