Najnovije

BIL GEJTS ANTIHRISTOV NAMESNIK? Jedan citat u Svetom Pismu krije upozorenje! (FOTO)

Ostvarenje proroštva ili puka koincidencija?

Bil Gejts. (Foto: Jutjub)

Sazidaću Crkvu svoju, i vrata pakla je neće nadvladati“ (Mt. 16, 18)

“Upon this rock I will build My church and the gates of hell shall not prevall against it“ . Ovo je iz jevanđelja po Mateju, engleski original prevoda pomenutog srpskog citata iz Svetog Pisma. Razlika je u slovu"G" u originalu u jevađelju je gates , dakle malo slovo,sve ostalo je potpuno isto.

Da li je ovde u pitanju tek puka igra reči ili se značenje Pisma otvara i postaje čitljivo sa ispunjenjem vremena? Da li se ovde ukazuje na ličnost koja otvara pomenuta "vrata pakla" tj.  da li Pismo ovde ukazuje na velikog „filantropa“ našeg vremena Bila Gejtsa?

Nekad se ljudi trude da tumače Pismo po svom umu umujući(posebno protestanti), neki se pogube praveći sheme i matematičke formule da dođu do „šifrovanih“ Božijih poruka, dok ima onih koji u svemu prave svoje konstrukcije i veoma nategnuto traže metafore i alegorije...Svi oni pritom zaboravljaju da nekad, kad se za to ispuni vreme , Gospod šalje veoma jednostavne i svima koji tragaju za istinom jasne poruke...

Hristos je isceljivao ljubavlju, a Gejts kao da lažnim isceljivanjem putem prisilne vakcinacije želi da dočeka svoga cara tj. antihrista.

Treba li podsećati da "Korona" na latinskom znači kruna...možda za pomenutog vladara koji se sprema?

Mislimo o tome.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA