Najnovije

ČESTICA LUKAŠENKOVE ENERGIJE JAČA VOJSKU: Prenosi se rukovanjem (VIDEO)

Beloruski patriotski telegram kanal „Na straži Domovine“ (rus.Na straže Rodinы) objavio je video snimak prenošenja vojsci „doze odlučnosti“ predsednika Aleksandra Lukašenka rukovanjem.

Aleksandar Lukašenko (Foto: Jutjub)

Inicijator postupka bio je vojni komesar Gomeljske oblasti pukovnik Andrej Krivonosov, sa kojim se Lukašenko rukovao na nedavnom Svebeloruskom narodnom saboru.

Tada se nekoliko desetina ljudi naizmenično rukuje, prenoseći česticu odlučnosti Lukašenka. U pozadini svira svečana muzika.

Tokom prenošenja odlučnosti, nijedan učesnik se nije nasmejao. Eto šta znači vojna disciplina.

Ali to nije sve!

„Kasnije će palicu rukovanja predati i prihvatiti Odeljenje za unutrašnje poslove Gomeljskog izvršnog komiteta“, izveštava kanal Na straži domovine.

U međuvremenu, danas će se u Sočiju voditi razgovori između Lukašenka i ruskog predsednika Vladimira Putina. Kremlj je rekao da će razgovor biti dug.

Strane planiraju da razgovaraju o pitanjima integracije unutar Savezne države, projektima u trgovinskoj, ekonomskoj i energetskoj oblasti, kao i, moguće, krivičnom gonjenju bivšeg šefa Belgazprombanke Viktora Babarika i izjavama o „moskovskom tragu“ u njegovom slučaju .

Kao što je običaj, tokom takvih sastanaka učesnici razmenjuju rukovanja.

Moskovska novinska agencija Ridus poziva pukovnika Krivonosova da se ne zaustavlja i pokuša da dobije još jedanu česticu energije preko Lukašenka od predsednika Putina.

Kakav međunarodni skandal se dogodio na sajmu naoružanja u Emiratima, saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA