Najnovije

Ne kriju svoje mračne planove - smanjenje stanovništva je krajnji cilj!

Nakon proglašenja DŽozefa Bajdena za predsednika SAD globalisti su krenuli aktivno da sprovode svoj plan "velikog resetovanja", smatra politikolog Aleksandar Pavić.

Aleksandar Pavić (Foto: Helm Kast)

Pavić kaže da osim pokušaja da se ponovo otvore frontovi u Ukrajini, Siriji i Avganistanu, globalne vakcinacije globalisti pokušavaju da u potpunosti stave pod kontrolu energetski sistem planete kroz aktivnosti na uvođenje obavezne “zelene energije” i potpiskivanje nafte, gasa i uglja.

Pavić strahuje da se iza svih aktivnosti globalista krije plan smanjenja populacije zemlje.

On kaže da je Rusija jasno suprotstaljena globalistima, Kina prihvata saradnju koja je u njenom interesu ali je da im neće dozvoliti da sprovedu svoje mračne planove.

Pavić strahuje da će se Republika Srpska naći na udaru nove američke vlasti i da je Balkan mesto gde će oni pokušati nove obojene revolucije, pre svega u Banjaluci, ali ne isključuje i Beograd.

Pavić u emisiji komentariše političku situaciju u Srbiji, Republici Srpskoj, Crnoj Gori, napade na SPC i Patrijarha i aktivnosti tzv. drugosrbijanaca uperene protiv Srbije i sistema vrednosti.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA