Najnovije

NELOGIČNOSTI VUČIĆEVOG INDEKSA: Ni Čak Noris mu nije ravan (FOTO)

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić konstantno se hvali "uspesima" na Visokoj sportskoj i zdravstvenoj školi, na odseku za košarkaškog trenera. Diči se kako je položio četiri ispita u prvom semestru, tri sa najvišom ocenom i jedan sa devetkom (jer zbog obaveza nije prisustvovao vežbama). Ukoliko se, međutim, udubimo u poene sa kolokvijuma i datume polaganja ispita i predispitnih obaveza, možemo videti da nešto debelo tu ne štima.

Vučićev indeks (Foto Instagram @buducnostsrbijeav)

Vučić je, naime, jedan od kolokvijuma iz anatomije položio 13. decembra, u nedelju, kada fakulteti uglavnom ne rade zbog vikenda.

Direktno.rs: Nelogičnosti Vučićevog indeksa - ni Čak Niris mu nije ravan https://bit.ly/3dDhm33

Posted by Nova srpska politička misao on Utorak, 23. februar 2021.

To je ipak najmanje sporno imajući u vidu da oba kolokvijuma iz Pedagogije sportanavodno položio istog dana kada je učestvovao na konferenciji "Mali Šengen", odnosno kada je imao celodnevnu posetu sremskom selu Golubinci i domaćinstvima koja proizvode duvan, da bi potom razgovarao sa rukovodstvom kompanije "Japan Tobacco International (JTI)".

Da li je ostalo vremena za polaganje kolokvijuma, procenite sami...

Čak i ako prihvatimo to da je Vučić svemoćan i da mu poput Čak Norisa nije problem da polaže nedeljom, sa konferencije "Mali Šengen" ili iz Golubinaca, u njegovom indeksu kojim se pohvalio i na zvaničnoj Instagram stranici, zatičemo još jednu nelogičnost.

Naime, kada se iz istog predmeta Pedagogija sporta saberu Vučićevi poeni sa predispitnih obaveza (kolokvijumi, seminar, aktivnost, ispit), možemo uočiti da je lider SNS-a nadmašio i svemogućeg slavnog holivudskog glumca. Od mogućih 100 poena sa predispitnih obaveza, Vučić je sakupio 105 (?!).

Da, to je isti predmet na kojima je kolokvijume polagao sa "Malog Šengena" i iz Golubinaca, a još je dobio i maksimalan broj poena na aktivnosti, što je takođe sumnjivo, jer za maksimum iz tog segmenta potrebno je da student prisustvuje gotovo svakom predavanju i vežbama i da konstantno i svakodnevno bude agilan.

Vučića, međutim, svakodnevno viđamo na TV ekranima, ali retko kada na fakultetu, što znači da ne odlazi tamo svaki dan. Kako onda maksimum iz predispitne obaveze aktivnost?

Mnogo toga je nelogično u Vučićevom novom školovanju. No, bitno je da on ređa desetke i da je na veoma dobrom putu da uđe u trenersku konkurenciju i zaseni asove poput Željka Obradovića, Dude Ivkovića, Svetislava Pešića, Bože Maljkovića…

Da li je Vlada Srbije odustala od EU, saznajte OVDE.

Izvor: Direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA