Najnovije

ŽESTOKA RASPRAVA U ŽIVOM PROGRAMU: Ko služi Vučiću, koga su osnovale službe i ko je radio u korist NATO (VIDEO)

Žestoka rasprava povela se u studiju Helm Kasta tokom uživo program u kojem su gostovali predstavnici SRS, Dveri i POKS-a.

Debata na Helm Kastu (Foto: Jutjub)

Član predsedništva Dveri Radmila Vasić je osporila POKS-u i SRS opozicioni karakter optužujući ih da su saradnici režima.

Zamenik predsednika SRS Aleksandar Šešelj je odbacio takve optužbe i optužio Dveri da su promenile svoju idologiju i da su neprincipijalnim koalicijama potpuno izdali svoje birače. Šešelj je objasnio da je SRS spremna da ruši Vučića ali ne da za račun zapada sprovodi obojenu revoluciju. 

Šešelj je rekao da se izdaja idologije odnosi i na POKS čiji su funkcioneri dok su bili u SPO podržavali ulazak u NATO, a da su i dok su bili u SPO i nakon izlaska bili deo poslaničke grupe SNS i glasali na “zvonce”. 

Portparol POKS Miloš Parandilović optužio je sagovornike da je njihov metod bavljenja politikom “valjanje u blatu”. On tvrdi da je POKS opoziciona partija iznoseći kritike na račun SNS. On je u raspravi optužio SRS da je stranka osnovana od službi bezbenosti i da i danas od njih primaju komandu.

Učesnici su raspravljači o lokalnim koalicijama stranaka sa SNS, odnosu prema vlasti, Kosovu i Metohiji, otvaranju dosijea, lustraciji i izborima.

Ono u čemu su se složili da su uslovi izlaska na izbore neravnopravni i da vlast raznim metodama počev od kontrole medija čini sve da izmeni volju građana. 

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA