Najnovije

„LJubavno pismo“: Novi roman Lusinde Rajli, autorke serijala "Sedam sestara" u knjižarama od 2. marta!

Od autorke bestseler serijala „Sedam sestara“ stiže nam još jedna očaravajuća priča o tajnama i zaboravljenoj prošlosti.

Foto: Kit Riley

Ser DŽejms Harison, jedan od najvećih glumaca svoje generacije, preminuo je u devedeset petoj godini života i ostavio ne samo ožalošćenu porodicu već i šokantnu, razornu tajnu koja može da uzdrma englesko društvo do srži.

DŽoani Haslam, ambicioznoj mladoj novinarki, dodeljen je zadatak da napiše članak o ser DŽejmsovoj sahrani. Ispraćaju prisustvuju mnoge svetski poznate ličnosti. Ali pod plaštom glamura, DŽoana otkriva mračnu priču o pismu ser DŽejmsa Harisona čiji je sadržaj očajnički skrivan duže od sedamdeset godina. Kad je pronikla kroz koprenu laži, shvatila je da postoji i druga strana koja pokušava da je spreči da otkrije istinu. I da ne preza ni od čega da dođe do pisma pre nje.

Knjige Lusinde Rajli prevedene su na preko trideset jezika i prodate u više od 15 miliona primeraka širom sveta. Sandej tajms i NJujork tajms proglasili su njene romane za bestselere.

Roman „LJubavno pismo“ Lusinde Rajli u prodaji je od utorka 2. marta u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari , delfi.rs kao i na sajtu laguna.rs.

Izvor:Pravda
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA