Najnovije

HIRURG UBIO IVONU SVOJIM KOKAINSKIM PE*ISOM! Tvrdi da je nije drogirao bez njenog znanja! Šta reći... (VIDEO)

Nemački lekar koji je ubio svoju ljubavnicu stavivši na svoj penis kokain prvi put se oglasio optuživši je da je znala za to tokom seksualne predigre.

Ivon (Foto: Privatna arhiva)

Plastični hirurg Andreas Niderbihler (45) osuđen je na zatvorsku kaznu u trajanju od devet godina 2019. godine zbog smrti 38-godišnje Ivone M, nakon što je Sud zaključio da ju je drogirao kokainom koji je tajno stavio na genitalije.

Niderbihler je tokom suđenja ćutao, ali suočen sa novom tužbom za smrt koju su pokrenuli Ivonin udovac i sin, odlučio je da prekine sa ćutanjem negirajući odgovornost za njenu smrt.

Nemački mediji takođe su objavili prvu fotografiju Ivone, čije su fotografije prethodno bile cenzurisane tokom suđenja.

Hirurg je porekao da je drogirao još tri žene, nakon što je na sudu rečeno da je na penis više puta stavljao kokain tokom oralnog, vaginalnog i analnog seksa sa tri žene između 2015. i 2018. godine.

Tokom izricanja presude, sudija je otkrio da je Niderbihler drogu takođe stavljao u piće žena, na ruž za usne i pastu za zube. Govoreći za nemački list "Bild" ove nedelje, rekao je: "Da, bilo je droge. Ali nisam drogirao nijednu ženu bez njenog znanja."

- Tražio sam poseban ugođaj i oni su dobrovoljno učestvovale u tome.

Niderbihler je takođe opisao Ivonu kao "iskusnu" korisnicu kokaina, koja je znala u šta ulazi. Govoreći o svom suđenju, rekao je da je bila "greška" što je ćutao - potez koji je prihvatio po savetu svojih advokata - jer je to značilo da je sudija čuo samo izveštaje žena o tim događajima.

Sada, kaže, želi da dokaže da nije kriv za Ivoninu smrt, iako je nejasno kako tačno planira da to učini. Apelacioni sud je već odbacio njegove namere, a Niderbihler nije izneo nove dokaze koji bi ih primorali da slučaj ponovo pregledaju.

U međuvremenu je u toku građanski postupak protiv Niderbihler, jer ga Ivonin muž i sin tuže zbog njene smrti i troškova sahrane. Oni traže ukupno 25.000 funti - po 8.750 funti i jednom i drugom kao "porodičnu naknadu" i dodatnih 7.500 funti za pokrivanje troškova sahrane.

Niderbihler odbija da plati novac, navodi "Bild". Pre zatvora, Niderbihler je radio kao vrhunski plastični hirurg u bolnici Ameos u gradu Halberštatu, 60 km od Hanovera.

Na sudu se moglo čuti da je Ivona bila njegov pacijent pre nego što je par započeo vezu, što je na kraju dovelo do njene smrti u februaru 2018. godine. Niderbihler je takođe koristio internet za upoznavanje drugih žena za seks, rečeno je sudijama tokom suđenja.

Još tri žene koje su imale seks sa lekarom prijavile su osećaj nesvestice nakon sastanka s njim, dok je jedna učestvovala u dve automobilske nesreće nakon datuma. Jedna je prijavila nesvesticu i trpljenje stanja nervoze.

Niderbihler je na kraju proglašen krivim za teško silovanje i telesne povrede koje su rezultirale smrću i osuđen je na devet godina zatvora. Žalio se na kaznu, ali je žalba odbijena. Građanski postupak je u toku.

Snimak gde Maja Marković pred detetom moli dečka da imaju intimne odnose pogledajte OVDE.

Izvor: Dejli mejl

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA