Najnovije

OGLASIO SE I ON: "U moje, Brnabićkino i Vulinovo ime, obećavam kriminalcima da..."

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je danas uhapšena grupa osumnjičena za najteža krivična dela - ubistva, otmice i trgovinu droge, kao i iznude Predsednik je povodom današnje akcije rekao da ona nema nikakve veze sa prisluškivanjem, i da je bio obaveštavan o svemu što se zbivalo.

On (foto: predsednik.rs)

- Ovde je reč o najtežim krivičnim delima: ubistvu, otmicama, trgovini drogom i iznudama. Ja ne mislim da možete da birate trenutak. I pošto stalno slušam primedbe na račun Nebojše Stefanovića, moram da vam kažem: Niko nije idealan. Srećan sam što su policija i ministar obavili dobar posao, i verujem i nadam se da će ta borba biti nastavljena, pošto to čeka i Niš, i Vranje i Valjevo i Suboticu. Namerno sam pomenuo ta mesta samo da bi znali da ne mogu nigde da se sakriju i pobegnu - rekao je Vučić.

- Odlična saradnja MUP i BIA dovela je do dobrih rezultata, dovela je do toga da ljudima u celoj Srbiji možemo da obezbedimo veću sigurnost - rekao je Vučić.

On je istakao da je to bio težak, važan i ozbiljan nastavak odgovorne borbe protiv mafije i svih onih koji su, kako je rekao Vučić, mislili da su jači od države, jer su čak bili povezani i sa onima u državnom sistemu.

On je kazao da je reč o ubistvima, otmicama i trgovini droge, kao i iznudama.

- Srećan sam što su policija i ministar obavili dobar posao i verujem i nadam se da će ta borba biti nastavljena, jer to čeka i Niš, Vranje, Suboticu - kazao je on.

- Mislili su da nema tela, da nema dela, a vi mesecima znate da ljudi nestaju i pretpostavljate da oni nisu u životu - kazao je on.

Rekao je i da kriminalci koriste posebne mreže za komunikaciju, koriste kiseline za uništavanje tragova. Vučić je zahvalio i bezbednosnim službama i rekao da je ovo "veliki udarac za mafiju".

- Ovo je veliki udarac za mafiju i organizovani kriminal - poručio je Vučić. Pohvalio je sve koji su učestvovali u toj akciji i istakao da to za njih nije bio nimalo jednostavan zadatak, jer su "na kocku" stavili i svoju bezbednost i bezbednost svojih porodica za sigurnost građana Srbije.

- Mislim da ne postoji građanin u ovoj zemlji koji nije zadovoljan što je država pokazala da ne možete nekažnjeno da činite najteža krivična dela - kazao je on.

- Hoćete da pričam o snajperistima, gde se spremaju? Ko je trebalo da im budu mete? Mislite da ih država nije mesecima pratila? Ne, pratila je i tražila dokaze- dodao je predsednik.

Rekao je da nije pitanje kluba, nego da ne može niko da ubija nekažnjeno. Kazao je da je prisluškivan kako bi mafija bila zaštićena.

- Gotovi su svi u Srbiji, ti veliki, poznati narko dileri, kriminalci. Što se tiče slobode, a šta će sud da učini, to ćemo da vidimo - kazao je on.

Dodao je, u svoje ime, premijerke Brnabić i ministra Vulina da će se obračunati sa njima po svaku cenu.

A kakva je farsa u pitanju svedoči i video zapis na kom se vidi kako se jedan od uhapšenih pretvara da drži vezane ruke na leđima, ali se odaje za trenutak kada namešta kapuljaču, pa vraća ponovo ruke na leđa. Pogledajte OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA