Najnovije

STRIC SRBINA UBIJENOG U FILADELFIJI: Na pragu smo građanskog rata, evo koliko je Amerikanaca naoružano! (VIDEO)

Situacija u američkom društvu je dramatična, a uzroci leže u pandemiji i u okolnostima koje su usledile posle novih predsedničkih izbora koji su bili potpuno neregularni, rekao je Nikola Lončar, jedan od osnivača fondacije "Nikola Tesla", u intervjuu za emisiju "Kota 17" produkcije Helmkast.

Nikola Lončar (foto: Jutjub)

Lončar je naveo i frapantne podatke o broju naoružanih ljudi u Americi kao i broj nelegalnog oružja koju poseduju američki građani bez obzira na 2. amandman i izrazio ozbiljnu zabrinutost za mogućnost početka otvorenih građanskih i vojnih sukoba.

Gost je takođe doživeo i ličnu tragediju pogibijom njegovog sinovca u Filadelfiji pre mesec dana, koji je postao slučajna tragična žrtva rasne netrpeljivosti.

On je pričao i o svojoj fondaciji - Teslina Naučna Fondacija, koja beleži fantastičnu popularnost širom Amerike, kako kod rođenih Amerikanaca tako i kod Srba iz dijaspore i matice.

Na kraju je istakao i svoju ličnu prognozu da će se pandemija koronavirusa u potpunosti završiti na proleće.

Da je Amerika smrtno ranjena, da je pred građanskim ratom uz opciju cepanja Teksasa i šta je sve bezobrazbno odbrusio Srbima iz SAD DŽozef Bajden, pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA