Najnovije

KUĆA STRAVE U RITOPEKU! Policija sa psima češlja teren, evo šta se dešavalo iza debelih zidova!

Policija i danas, četvrti dan za redom, obavlja uviđaj u vikendici u beogradskom naselju Ritopek, ali i oko nje, za koju se sumnja da je Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, koristio za izvršavanje najgusnijih zločina.

Policija u Ritopeku pretražuje teren (foto: Kurir video printskrin)

Inspektori se trenutno nalaze na Smederevskom putu, u krugu od oko 2 kilometara od same vikendice u Ritopeku i pretražuju okolne deponije. Pretpostavlja se da su policija i Žandarmerija napravili zajednički plan u kući, a zatim krenuli u pretraživanje terena. Tokom pretrage policija i Žandarmerija koristi i pse tragače.

Upravo na ovom mestu, kako se sumnja, mučeni su i brutalno ubijeni navijač Partizana Goran Veličković Goksi, pripadnik bande Pink Panteri Milan LJepoja, i Zdravko Radojević, navijač Crvene zvezde, za čije se likvidacije sumnjiči organizovana kriminalna grupa sa uhapšenim Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem na čelu.

Ova vikendica nalazi tačno prekoputa Pančeva, odnosno strelišta Ponjavice, gde je okrutni klan navodno vežbao pucanje.

- Ritopek i Pančevo deli Dunav. Pretpostavlja se da grupa nije slučajno odabrala baš ove lokacije. Tu im je, kako se sumnja, bilo zgodno da prelaze čamcima s jedne na drugu stranu, prevoze oružje i narkotike - rekao je izvor.

Vikendicu u Ritopeku i dalje čuva Žandarmerija, a pretpostavlja se da inspektori obavljaju detaljne uviđaje unutar prostorija.

A Velja Belivuk je urlao dozivajući Vučića kada su ga privodili, šta je rekao o njihovom odnosu čitajte OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA