Najnovije

UGOSTITELJ SVEDOČIO: "Urnisali su mi klub dok nisam pristao da ga Belivuk obezbeđuje, evo kakva je uloga Kokeze"

Aleksandar Kajmaković, poznati beogradski ugostitelj je u policiji ispričao da je do poslovnih odnosa sa Belivukom - da mu njegova ekipa obezbeđuje lokale (restorane, kafiće, klubove) - došao preko poznanstva sa Kokezom. Međutim, ideja o ovoj "saradnji" nije potekla od samog Kajmakovića već mu je praktično bila nametnuta, ukoliko želi da nastavi da posluje.

Veljko Belivuk (foto: Jutjub, Pravda)

Komplikacije su, kako je kazao nadležnima, počele kada je Kokeza 2016. više puta kontaktirao s njim i ubeđivao da obezbeđenje njegovog kluba "Kasina" preuzmu navijači Partizana. Kako je ovaj to odbio, u narednom periodu su navijači dolazili u klub, pravili probleme, a bilo je i policijskih racija.

Kako bi saznao šta se dešava, preko predsednika FSS je stupio u kontakt s ljudima iz policije. Kajmaković je otkrio da je upoznao Dijanu Hrkalović, da ga je ona ispitivala da li je saradnik jednog od vođa "škaljaraca", a onda su nastavili viđanja s vremena na vreme. S policijom, tvrdi, više nije imao problema. Hrkalovićka mu je, otkrio je, rekla da ne brine ni oko Darka Eleza, koji mu je takođe pravio probleme.

U leto 2020. odlučio je da prepusti Belivuku obezbeđenje "Kasine", a kasnije mu je prepustio isti posao i u objektima "Temperament" i "Lafajet". Restoran "Temperament" je, tvrdi, otvorio sa Kokezom, a na predlog predsednika FSS.

O privođenju Slaviše Kokeze čitajte OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA