Najnovije

Jeste li anksiozni, rastrzani na sto strana i nezadovoljni životom?: Usmerite svoju psihu!

Izdavačka kuća "Laguna", predstavlja knjigu koja može da nam bude spas u ovim teškim vremenima.

Foto-Laguna

Jeste li anksiozni, rastrzani na sto strana i nezadovoljni životom? Smeta vam što ne možete da postignete sve što mislite da treba? Nemate vremena jer neprestano ispunjavate nametnute obaveze? Dosadilo vam je da ugađate svima drugima, a sebi ne? Teško vam je da radite od kuće? Potvrdan odgovor na ova pitanja ukazuje da je vreme da prestanete da se mnogo palite i ložite na ono što zapravo i nije toliko bitno.

Pomalo bezobrazna ali veoma praktična knjiga „I za to me zabole: Magija koja menja život“ Sare Najt objašnjava vam kako da se otarasite neželjenih obaveza, stida i osećaja krivice – i umesto toga se ložite na ono što vam pričinjava radost. Svejedno da li je reč o porodičnim nesuglasicama, dosadnim proslavama ili o tome kako izgledate u bikiniju, jednostavna metoda „NijeMiŽao“, predstavljena u ovoj knjizi, pomoći će vam da raščistite nered u sopstvenoj glavi i naučiće vas veštini neloženja na gluposti; uz njenu pomoć ćete povratiti vreme, energiju i novac i usmeriti ih na ono zaista bitno u životu.

Sara Najt živi u Bruklinu (kad je u NJujorku toplo) i Dominikanskoj Republici (kad nije) s mužem i nevaljalim mačorom Dagom. Ona je 2015. dala otkaz u velikoj firmi i počela da se bavi honorarnim radom – što joj je omogućilo da se manje smara zbog zime, sastanaka i konferencijskih poziva, i da svoju ložačku energiju posveti suncu i ispijanju mohita. Radi kao urednica i pisac, i s najvećim uspehom je diplomirala na Harvardskom univerzitetu 2000. godine, gde je takođe bila i prvi ženski predsednik studentskog pozorišnog društva; očekuje da svakog časka počnu da je pozivaju na matični univerzitet da drži govore.

„I za to me zabole: Magija koja menja život“ Sare Najt u prodaji je od ponedeljka 15. marta u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA