Najnovije

TRAMP KONAČNO OTKRIO: Evo šta čeka pre nego što prelomi o izlasku na izbore 2024. godine i kakve su šanse da ga neko pobedi! (VIDEO)

Bivši predsednik Donald Tramp otkriva zašto čeka da donese odluku o još jednom kandidovanju za predsednika 2024. godine.

Donald Tramp. (Foto: Flickr)

Tokom intervjua za Foks NJuzu utorak uveče, voditeljka Marija Bartiromo pitala je Trampa da li razmišlja da se kandiduje 2024. godine.

Odgovorio je, "Na osnovu svake ankete, ljudi žele da se ponovo kandidujem, ali mi ćemo pogledati i videćemo. Prvo imamo prve korake, moramo da vidimo šta možemo da učinimo sa Kongresom. "

"Mislim da imamo šanse da vratimo većinu u Kongresu. Mislim da imamo priliku da u Senatu budemo bolji ", nastavio je Tramp. "Potrebno nam je rukovodstvo u Senatu, a iskreno, mi ga nemamo ... imate dobre šanse da vratite Senat i, iskreno, donećemo odluku nakon toga."

Bivši predsednik igrao se sa mogućnošću potencijalne trke 2024. tokom svog govora na Konzervativnoj konferenciji za političku akciju (CPAC) prošlog meseca, kako je IJR ranije izvestio.

Rekao je da bi politika predsednika DŽoa Bajdena u njegovom prvom mesecu na funkciji "trebalo da bude dovoljan razlog da demokrate pretrpe gubitak gubitaka u [2022] srednjem roku i da odlučno izgube Belu kuću za četiri godine od sada".

Tramp je nastavio, "Ali ko zna, ko zna, možda čak odlučim da ih pobedim i treći put, u redu? Istina je."

Ranije ovog meseca, Tramp je sugerisao da nema nijednog republikanca koji bi mogao da ga pobedi ako odluči da se ponovo kandiduje, kako je izvestio IJR.

"Mislim da na osnovu učinka posla nisam siguran da bi iko mogao da pobedi osim nas", rekao je.

Novinar Mark Halperin pitao je Trampa: "Niko nije mogao da vas pobedi?"

Odgovorio je: "Ne mogu to da zamislim ako se odlučim za to. Nisam odlučio da to učinim. Ali ja volim našu zemlju. Uradiću ono što je ispravno za našu zemlju".

Voditelji Si-En-Ena se besomučno šlihtali Bajdenu, a onda ih je Taker ponizio! Više o tome OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA