Najnovije

FASCINANTNO: Kokeza opsednut Eskobarom, oponaša ga u svemu osim brkova, a češće posećuje Medeljin nego rodnu Bosnu!

Slaviša Kokeza, aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS), opsednut je Pablom Eskobarom, a Kokezina fascinacija najpoznatijim narko-bosom u istoriji podzemlja ide dotle da je čak i svoje obezbeđenje istrenirao po ugledu na pokojnog Kolumbijca. Tako i Slavišine rmpalije skaču čim suptilno podigne ruku, kao što su to činile i Pablove. Svi oni koji odlično poznaju Kokezu znaju i za njegovu ljubav prema Kolumbiji i očaranost Eskobarom, piše portal Objektiv.

Da li je Pablo Eskobar idol Slaviše Kokeze (foto: Jutjub)

Slaviši je pod obavezno bilo da svake godine ide u ovu državu na severozapadu Južne Amerike, a oni koji su sa njim bili kao nokat i meso čak ističu da je radije išao i posećivao Kolumbiju od rodne mu Bosne.

– Kokeza svake godine putuje u Kolumbiju, ali ne boravi u glavnom gradu – Bogoti, već ide u njemu omiljeni Medeljin. To je grad kojim je vladao ozloglašeni Pablo Eskobar, i grad u kojem je najpoznatiji narko-bos i ubijen. Medeljin je važio za najopasniji grad na svetu. E, baš tu Kokeza voli da ode. Po povratku se obavezno hvali fotografijama, i to baš iz samog Eskobarovog uporišta. Na sva usta se hvalio i da je čak upoznao neke Pablove saradnike, što, priznaćete, nimalo nije prijatno kad čujete da je neko upoznao ozbiljne zlikovce – navodi izvor Objektiva.

Koliko ide Kokezina fascinacija „kraljem kokaina”, opisuju naši izvori bliski predsedniku FSS, iznoseći podatak da je Slaviša po ugledu na Pabla istrenirao svoje obezbeđenje.

– On je pokupio sve Eskobarove fore, što iz filmova, što iz raznih članaka koji su se ticali života narko-bosa, a koje je Slaviša, što se žargonski kaže, gutao. Tako je istrenirao svoje obezbeđenje da reaguje na svaki njegov pokret, i tako je preslikao sve što je zapravo Eskobar radio – pojašnjava izvor portala.

Priprema se već viđeno, gradske vlasti ruše “Šilerovu 2”, tačnije tvrđavu Velje Nevolje. Da li i oni nešto kriju, opširnije čitajte OVDE.

Izvor: Objektiv

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA