Najnovije

OBRADOVIĆ PRIHVATIO POZIV GORDANE ČOMIĆ: Ulazi u dijalog o istopolnim zajednicama

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da prihvata poziv ministarke za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Gordane Čomić na javni dijalog o Zakonu o istopolnim zajednicama.

Boško Obradović (Foto: Jutjub)

Obradović, jedan od 212 javnih ličnosti koje su potpisale apel da se zaustavi donošenje tog zakona, predložio je u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima da se dijalog vodi sledeće sedmice na RTS-u u emisiji "Upitnik" ili "Četvrtkom u 9".

On je dodao da veruje da je najbolje da se dijalog odvija pred očima građana Srbije jer su oni, kako tvrdi, neinformisani o kakvom se zakonu radi.

Lider Dveri je ocenio da je poziv ministarke Čomić na dijalog važan i veliki iskorak za srpsku demokratiju i izrazio nadu da će i ona učestvovati u tom dijalogu.

Obradović smatra da o tom zakonu treba organizovati niz debatnih emisija i na ostalim televizijama sa nacionalnom frekvencijom za šta, kako kaže, unapred prihvata gostovanje.

Ministarka Čomić je u petak pozvala na dijalog povodom apela 212 ličnosti iz svih sfera društva da se zaustavi donošenje Zakona o istopolnim zajednicama u formatu koji potpisnici žele, kao i datum i vreme koji oni žele.

Kako se steže obruč oko Vučića, pročitajte OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA