Najnovije

INCIDENT U BELOJ KUĆI: Bajdena sklonili od novinara, desničari primetili interesantan detalj (VIDEO)

Američki predsednik DŽo Bajden bio je zaštićen od novinara nakon jednog od njegovih pitanja izrečenih tokom sastanka sa novinarima u Beloj kući. Brojni desničarski sajtovi skrenuli su pažnju na incident, uhvaćen na video snimku, koji je uspeo da se proširi društvenim mrežama.

DŽo Bajden (Foto: Jutjub)

U sredu, 24. marta, Bajden se sastao sa američkom potpredsednicom Kamalom Haris, ministrom za zdravstvo i socijalne usluge Havijerom Beserom i nekoliko drugih zvaničnika Bele kuće kako bi razgovarali o migracionoj politici i izazovima sa kojima se zemlja suočava usled priliva migranata prema južnoj granici. U jednom trenutku, govoreći o potrebi da se „pređe na posao“, američki lider je oklevao i okrenuo se šefu aparata Bele kuće Ronu Klajnu.

"Ovaj ... Ron, kome da idem?" Pitao je Bajden. Posle ovog pitanja, Klajn je odlučio da predsednika zaštiti od novinara, najavivši da je vreme da napusti sastanak.

Kasnije se saznalo da je Bajden dodelio potpredsednici Haris posao na rešavanju migracione krize.

Napominje se da se ovaj incident dogodio pre prve velike konferencije za štampu, koju će Bajden održati kao predsednik u četvrtak, 25. marta. Kako je izračunao NJutvik, Bajden je postao prvi američki lider u poslednjih 100 godina koji je odložio svoju prvu veliku komunikaciju sa štampom za devet nedelja od trenutka inauguracije, preneo je TASS.

O Bajdenovom planu vojne akcije pročitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA