Najnovije

CVIJANOVA PORODICA ZASTRAŠENA! "Serija državnih ubistava se nastavlja!" (VIDEO)

Slučaj Cvijan je još jedno državno ubistvo kakvih smo imali proteklih godina. Porodica Vladimira Cvijana može biti zastrašena, a to se obično radi po principu ucena i nagrada, ocenio je publicista Tomislav Kresović gostujući u emisiji Reč produkcije Helmkast.

Tomislav Kresović. (Foto: HelmKast)

Upitan o slučaju Lečić, on je uzeo u odbranu glumca, verujući da mu je namešteno. On je podsetio da je Branislav Lečić i političar, a da je nedavno režim umesto njega priznao Lutovca za predsednika Demokratske stranke.

– Sve afere koje se provlače kroz medije, po njemu su delo režima.Predsednik Srbije Aleksandar Vučić radi na kontroli uma ovog stanovništva. To mu dozvoljava kompletan servis državnih kanala, mediji koji su u sklopu njegove kontrole, a to je skoro 80 posto. Kampanju mu vode čak i drugi mediji, poput N1, koji kritikujući ga, zapravo mu prave rejting – ocenio je Kresović.

– Narod živi od gledanja Zadruge, Parova i drugih stvari i od saopštavanja šta kaže šef države na konferencijama za štampu. I to je njegov sistem vladavine. Koliko se on puta pojavi dnevno ili nedeljno toliki je stepen manipulacije mozgom . Radi se o kontroli uma. I više nije potrebnio šefu države da izvede mase na ulice, u današnje vreme sa masama upravlja putem medija – naglasio je publicista.

Po njegovim rečima, „i Žika Obretković iz Skadarlije da izađe na televiziju svaki dan, on će postati nacionalni brend“.

Vi ne možete da nađete sada nekog normalnog da se pojavi u medijima. Mogu samo skandali da budu i vi na taj način zombirate medije, stvarate zombi medije koji nemaju stepen kritičnosti. Sve je u funkciji idiotiziranja javnog mnjenja, a kad se narod idiotizira, onda on ulazi u jednu depresivnu fazu i nema kritičko mišljenje – kazao je on.

Kresović je podsetio na slučaj sa kiparskim parama, gde su odjednom svi nestali, „od Borke Vučić koja je ubijena, svi iz te priče su nestali sem Velje Ilića“.

I onda dolazite do toga da su se ljudi preko politike jako obogatili, na naš račun. Onda se malo bavite Đilasom, pa Lečićem pa dobijamo šta imamo od istrage o Belivuku, i jedan prosečan građanin, čak dobro obavešten izgubi smisao za povezivanje – naveo je Cvijan.

On je rekao da je tragičnije od Cvijanovog bilo ubistvo nekad predsednika predsedništva Srbije Ivana Stambolića, „koje je organizovano od porodice Milošević, službe DB i JSO“.

Pa smo imali ubistvo Đinđića, pa je bilo priče oko trećeg metka. A pre toga je bilo ubistvo Pavla Bulatovića, ministra odbrane, koji je ustreljen snajperom, koji je potpisivao važne ugovore o prodaji oružja, pa Žike Petrovića direktora JAT-a, koji je bio svedok iznošenja milijardi maraka na Kipar – ukazao je Kresović.

On je kao državna ubistva pomenuo i ubistvo novinara Slavka Ćurivije i Milana Pantića, zatim Arkana, Lainovića Dugog „koji je radio Srpsku dobrovoljačku garda“, pa Badže Stojičića, lidera Obraza Nebojše Krstića i „na kraju dobijamo dolazimo do Cvijana“.

– Cvijan je radio i za Borisa Tadića i Vučića, pa mu se obilo o glavu – zaključio je Kresović.
Kako je naveo, albanska mafija ubacuje velike količine novca u Srbiju, a to su „klanovi Osmani, Keljmendi i Haradinaj“.

Govoreći o međunarodnoj zajednici on je rekao da Sjedinjenim Američkim Državama prete ozbiljni potresi. Kazao je da Putina žele da izoluju, a „Rusiju proglase odmetničkom državom“. Takođe, rekao je i da je Evropska Unija u problemu, da je „Šengen mrtav“ i otkrio koja zemlja će, po njegovom mišljenju, sledeća napustiti ovu tvorevinu.

Kim DŽong Un zapretio Bajdenu! Više o tome OVDE.

Izvor: HelmKast

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA